Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb Outlast: Whistleblower részletek

Megjelenési dátumot is kapott a DLC, amely az alapjáték előtti eseményeket dolgozza fel, ennek értelmében új szereplőt fogunk benne alakítani.

2014.02.26. 12:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tavaly szeptemberben megjelent Outlast volt a független Red Barrels első játéka, amellyel mindjárt fel is ülhettek a túlélőhorror-játékok trónjára. A játékban egy újságírót alakítottunk, aki betör egy elmegyógyintézetbe, ám ott hamar rájön, hogy a betegek vették át az uralmat, ráadásul valami titokzatos, földöntúli jelenség is zajlik a falak között. Így a kezdeti nyomozás hamar átcsap menekülésbe és az életért való küzdelembe.
A fejlesztők még az ősz folyamán bejelentették, hogy készül a játék első DLC-je, amely a Whistleblower címet viseli és az alapjáték története előtt játszódik. A DLC főhőse ezúttal egy programozó, Waylon Park lesz, aki az intézetet irányító Murkoff vállalattal áll szerződésben. Mikor rájön, hogy nagyon nem jó dolgok zajlanak a falak között, elhatározza, hogy a világ sajtójának segítségével leleplezi a titkos kísérleteket.
"A Mount Massive-ban töltött néhány hét után, amely alatt a szigorú biztonsági előírások miatt még a feleségével és a fiával sem beszélhetett, Waylon felfedezi, hogy orvosok és kutatók egy csoportja anyagi megfontolásból titkos és veszélyes kísérleteket folytatnak a betegeken. A felfedezés olyan haragot gerjeszt benne, amely arra sarkallja, hogy leleplezze a Mount Massive rothadó valóját." - olvasható a játék Facebook oldalán.
Ugyanitt az is kiderült, hogy bár a DLC alapvetően az Outlast cselekményét megelőző dolgokra koncentrál, története az alapjáték vége utáni eseményekre is kiterjed. A megjelenés sincsen már nagyon messze, a Whistleblower várhatóan áprilisban jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re. ■

Outlast
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Outlast

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló