25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Jönnek a törzsi harcok a Netherben

A hónap végén kezdődik a törzsek háborúja a városért és annak erőforrásaiért.

Írta: GeryG

Tavaly október óta elérhető a Nether korai változata a Steamen. Azóta számos elemében frissült a játék, amely az elmúlt hónapban egy szavazást is kiírt a tesztelő játékosoknak: ebben az egyes törzsek (vagy klánok, esetleg frakciók) nevéről és kinézetéről dönthettek. Ez a szavazás a napokban ért véget, így eldőlt, hogy a felek milyen nevet és milyen öltözéket viselnek majd a nagy háborúban, amely március végén veszi kezdetét. A játék új frissítésével a törzsekhez kapcsolódó új küldetések és fejlődési fa kerül a játékba, új ATV-n száguldhatnak keresztül a térképen, miközben egy új, repülő szörnyet is levadászhatnak.
A Nether egyelőre nem rendelkezik végleges megjelenési dátummal.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Nether

Platform:

Fejlesztő: Phosphor Games

Minimális rendszerigény: 2,4 GHz-es Quad Core processzor, 4 GB RAM, GeForce GTX 460/Radeon HD 5850 vagy jobb videokártya, 3 GB HDD, 64 bites (!) Windows Vista vagy Windows 7

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!