Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Silence - Whispered World 2 részletek

A készítők teljesen új megközelítésből fogtak neki a kalandjáték fejlesztésének.

2014.03.21. 09:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly decemberben jelentette be a Daedalic Entertainment, hogy készül a Silence - Whispered World 2. A játékról azóta csak elvétve érkeztek új hírek, most viszont sok érdekességet elárultak a készítők.
"Az egyik legnagyobb motiváció a Silence - Whispered World 2 elkészítésében, hogy új irányból közelítsük meg a kalandjáték műfajt, és felfedezzük a modern kalandjátékokban rejlő lehetőségeket. Az a célunk, hogy sokkal dinamikusabb történetvezetést és folyamatosabb játékélményt nyújtsunk. A rejtvényeket is a történetmesélésnek rendeltük alá. Ennek érdekében újfajta rejtvényeket és játékmeneti elemeket használunk: új, könnyen megtanulható, egy kattintásos irányítást vezetünk be, amely mindig az adott játékszituációhoz alkalmazkodik, így sokkal inkább a játékosokon múlik egy-egy rejtvény megértése." - magyarázta Ulrich Wanitschke grafikus.
A rejtvények megfejtéséhez nem lesz szükség máshonnan odacipelt eszközökre, ennek megfelelően a játékban egyáltalán nem lesz inventory rendszer sem. Sok esetben egyedül Spotra, a társunkra számíthatunk majd, akinek különleges képessége, hogy szinte bármilyen magasra meg tud nyúlni.
A Silence - Whispered World 2 valamennyit késni is fog, ugyanis az eredetileg tervezett 2014. negyedik negyedéves premier helyett most már 2015 év eleji megjelenésről beszélnek a fejlesztők. Akkor PC-re és Macre fog megérkezni a játék. ■

Silence
A legutóbbi Silence cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.