For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms

Változások a Tom Clancy's Ghost Recon Phantomsban

Változik a meccsgenerálás és a fegyverszerkesztés is.

2014.03.30. 12:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Közel két héttel ezelőtt jelentette be a Ubisoft, hogy új néven jelenik meg a Tom Clancy's Ghost Recon Online végleges változata. A Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms április 10-én rajtol el, a névváltást pedig azzal magyarázták, hogy akkora a különbség a béta és a végleges változat között, hogy szeretnék, ha inkább új néven azonosítanák azt a játékosok.
A napokban újabb információk érkeztek a játékról, amely a meccsgenerálást, valamint a karakter- és fegyverszerkesztést érintik. Teljesen új algoritmust kap a meccsgenerátor, amely így sokkal igazságosabban válogatja össze a közel egy szinten lévő játékosokat. Nem csupán a játékosok képességeit, de a fegyvereiket is figyeli és igyekszik ezek alapján hasonló tudású játékosokat egy csapatba osztani. Megjelenik a ModMaster funkció, amely a fegyverek fejlesztéséért felelős. Ezzel együtt az összes eddig ismert fegyver eltűnik az áruházból, helyettük ugyanazok teljesen szabadon szerkeszthető változata jelenik meg.
"Azt szerettük volna, ha a játékosok teljes mértékben egyediek lehetnének a harcmezőn, hogy elkészíthessék a stílusukhoz leginkább illeszkedő fegyvert, ezért megalkottuk a ModMaster rendszert, hogy e lehetőséget a játékosok kezébe adjuk. Ennek segítségével több mint félmillió különböző fegyver variáns állítható elő olyan részletek megváltoztatásával, mint a tűzgyorsaság, kezelhetőség, a távcső vagy épp a készenléti idő." - magyarázta Simon Davis, vezető designer. Itt érdemes megjegyezni, hogy a fegyverek árai is jelentősen alacsonyabbak lesznek, valamint új besorolási rendszer kerül bevezetésre.
Mindezekről egy új trailer is érkezett, amelyet lent meg is nézhettek. A Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms tehát április 10-én jelenik meg. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms
A legutóbbi Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.