Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Pontos megjelenési dátumot kapott az Alien: Isolation

Októberben jön a nagyon ígéretes horrorjáték.

2014.03.31. 22:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Pontos megjelenési dátumot kapott a Creative Assembly új játéka, az Alien: Isolation. A kultikus mozifilm ihlette játékban Ellen Ripley lányát alakíthatjuk, aki pont anyja rejtélyes eltűnése miatt vág neki az univerzumnak, ám hamarosan ő is szembetalálja magát egy idegennel. A játék sokkal inkább az első mozi sajátos, klausztrofób hangulatára igyekszik hasonlítani, így senki ne számítson az eddig megjelent játékokból ismerős lövöldözésre és idegenek hadára. Itt egyetlen lény ellen kell felvennünk a kesztyűt, fegyverekben pedig szűkölködni fogunk. A napokban az is kiderült, hogy a PlayStation 4-es változat ötletesen kihasználja majd a DualShock 4 képességeit.
"Az Isolationben arra használjuk a DualShock 4 fénycsíkját, hogy tükrözzük a mozgásérzékelő jelét. A jól ismert hanggal párhuzamosan fog pulzálni, egyre gyorsabban, ahogy az idegen közeledik. Ez leginkább a sötétben dob majd sokat a hangulaton." - nyilatkozta Alistair Hope, a fejlesztés kreatív vezetője.
És, hogy mikor jelenik meg a játék? A jelenlegi tervek szerint október 7-én veszi kezdetét a rettegés PC-n, PlayStation 3-on, Xbox 360-on, valamint PlayStation 4-en és Xbox One-n. ■

Alien: Isolation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alien: Isolation

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló