Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hellraid: The Escape - iOS-re is készül a horrorjáték

A még meg sem jelent PC-s alkotás alapján készül egy iOS-re szánt mellékág is.

2014.04.02. 10:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár még meg sem jelent, sőt pontos dátummal sem rendelkezik a Techland horrorjátéka, a Hellraid, a Shortbreak Studios máris dolgozik egy átiraton, amely a Hellraid: The Escape címet viseli. Ez kizárólag iOS-re fog megjelenni, fejlesztésében pedig szorosan együttműködik a két csapat. A történet szerint egy sötét varázsló foglyul ejti a lelkünket egy börtönben, amelyet szörnyek őriznek. Hogy ne legyen ennyire egyszerű, teljes amnéziában szenvedünk, vagyis nem emlékszünk, kik vagyunk, miért kerültünk oda és miért mi vagyunk az egyetlenek, akik megakadályozhatjuk a démonok földi invázióját. Hogy ezekre a kérdésekre megleljük a választ, először meg kell szöknünk a börtönből és abból a gyötrelmes dimenzióból, amelyben található.
A játékmenet sok érdekes elemből épül fel. Rengeteg rejtvény és feladvány vár ránk, a szörnyeket pedig nem fegyverekkel, hanem ravaszságunkkal tudjuk legyőzni. A fejlesztők a TV-ket is támogatják, így HDMI-n és AirPlayen keresztül ki is küldhetjük a képet, amelynek grafikáját a PC-s és konzolok színvonalához hasonlítják a készítők (az alábbi trailer alapján joggal).
A Hellraid: The Escape a tervek szerint május 15-én jelenik meg kizárólag iOS-re. Már csak az a kérdés, hogy a Hellraid mikor követi őt. ■

Hellraid: The Escape
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hellraid: The Escape

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló