Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Might & Magic Duel of Champions - Heart of Nightmares

Új hősök, új kártyák, új küldetések érkeznek a játékhoz.

2014.04.12. 10:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft bejelentette, hogy elkészült a Might & Magic Duel of Champions új kiegészítője, a Heart of Nightmares. A csomag bőséges új tartalommal bír, így kellemesen felfrissítheti az ingyenes kártyajátékot. Ezek közül is a legfontosabb, hogy hat új hős kerül a játékba, egy-egy minden frakcióhoz.
"A játékosok gyorsan megtanulják a megfelelő taktikákat, hogy legyőzzék ellenfeleiket a kártyaasztalon, ezért új hősöket adunk a kezükbe, hogy frissen tartsuk a játékot. Minden hős esetében újra meg kell tanulniuk az erősségeiket és gyengeségeiket, hogy új stratégiával győzzék le őket." - nyilatkozta Samuel Jobin, a játék producere.
A hősök mellé természetesen új kártyák is járnak, ezekből több mint 100 új kerül a játékba. A kampányok is új küldetéseket kaptak, így már 30 kihívás vár a játékosokra. Lesznek külön feladványok is, mint az ellenség egyetlen kör alatt történő legyőzése és hasonlók. Megújul a meccsgeneráló mechanizmus és a rangsorolási rendszer is. Bővebb információkat a hivatalos oldalon olvashattok, ahol a játékot is kipróbálhatjátok, természetesen továbbra is ingyen. ■

Might & Magic Duel of Champions
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Might & Magic Duel of Champions

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló