Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Might & Magic Duel of Champions torna

Párizsban másodszor is megrendezik a játék eSport tornáját, de az oda vezető út hosszú és nehéz lesz.

2014.04.17. 12:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Májusban veszi kezdetét a Might & Magic Duel of Champions Road to Paris című tornája, amely már a második ilyen esemény lesz a játék történetében. A versenysorozatra a következő hónapokban kerül sor, míg a nagy világbajnokságot 2015 januárjában rendezik meg Párizsban. Május 1-én a selejtezők rajtolnak el, amelyekre bármely játékos szabadon regisztrálhat. Végül a nyolc legjobb versenyző mérheti össze tudását a Grand Champion címért.
"Tavaly több mint 1500 játékos vett részt a három online selejtezőn, majd az öt élő tornán, hogy megmérkőzzenek a Grand Champion címért. A 2013-as év nyolc döntőse a világ minden tájáról, Svédországból, Ausztráliából, Franciaországból, Németországból, Lengyelországból, Dániából és az Egyesül Államokból jött össze. Reményeink szerint a második versenyre még többen regisztrálnak majd, ahogy egyre nő a játék népszerűsége és közössége." - nyilatkozta Samuel Jobin, a játék producere, aki még hozzátette - "A torna nem csupán a résztvevők számára nyújt szórakozást, hiszen sokkal nagyobb közönség követheti figyelemmel az online streameket és a visszajátszásokat."
Aki szeretné kipróbálni magát a versenyen, annak nem kell mást tennie, mint ellátogatni a hivatalos oldalra és követni a ottani utasításokat. ■

Might & Magic Duel of Champions
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Might & Magic Duel of Champions

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló