25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Murdered: Soul Suspect - a csengettyűs gyilkos színre lép

Rendkívül hangulatos trailert kapott a nyár egyik legígéretesebb thriller alkotása.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Mostanában viszonylagos csend honolt a Square Enix gondozásában az Airtight Games stúdiójánál készülő Murdered: Soul Suspect háza táján. A fejlesztők most azonban egy új trailerrel rukkoltak elő, amelyben bemutatkozik a játék gonosza, aki karakterünkkel is végzett, a csengettyűs gyilkos. Hősünk, Ronan O'Connor feladata, hogy saját halála után, szellemként megrekedve Salem városában megakadályozza, hogy a sorozatgyilkos további áldozatokat szedjen. Az eddig látottak és az új trailer alapján is a nyár egyik legígéretesebb alkotásával lesz dolgunk, amely ráadásul nem egy sokadik folytatás vagy egy korábbi siker remake-je, rebootja, hanem bizony egy teljesen új játék, amely megfelelő fogadtatás és siker esetén akár egy új széria első része is lehet.
A Murdered: Soul Suspect június 6-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Murdered: Soul Suspect

Platform:

Fejlesztő: Airtight Games

Kiadó: Square Enix

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2014. június 6. PC
n/a: PS3, PS4, X360, X1

Minimális rendszerigény: Erős két- vagy négymagos processzor, 2 GB RAM, Radeon HD 3870 vagy GeForce 8800GT videokártya 512 MB memóriával, 12 GB HDD, Windows Vista 64 bit

Ajánlott konfiguráció: AMD FX-8000 vagy Intel Core i7 processzor, 4 GB RAM, Radeon R9 270/GeForce GTX 660 videokártya, 12 GB HDD, Windows 7/8 64 bit

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

SwitcX88
SwitcX88 [621]
Hirtelen azt hittem, Stephen King mű adaptáció. Nem is nagyon hallottam eddig róla, jónak tűnik!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)