Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új trailert kapott a Heroes & Generals

A II. világháborús MMO új kedvcsinálóval gazdagodott.

2014.05.06. 15:25 | szerző: gregmerch | kategória: Játék

Az IO Interactive egykori alapítóiból összeállt, dán illetőségű Reto-Moto fejlesztésében készülő, Heroes & Generals címet viselő MMO a II. világháború harcmezőire visz el bennünket. A játék egy hatalmas, online csatateret szimulál, ahol mindenkinek - harcosnak, pilótának, parancsnoknak - megvan a maga egyéni feladata és felelőssége, csakúgy, mint a való életben. Így például valaki belebújhat egy első vonalbeli gyalogos, egy vadászpilóta, de akár egy tábornok bőrébe is. Aki a tiszti teendőkkel kíván megbirkózni, az bizony nem kis felelősséget vesz a nyakába, hiszen az utánpótlás rendelésétől kezdve a csapatok és a csaták taktikai irányításáig mindennel neki kell foglalkoznia. A most megjelent új trailer ezekbe a különféle szerepkörökbe kínál némi bepillantást. A program egyébiránt az FPS, a harci jármű szimuláció és az RTS egyfajta keverékének tekinthető. A csaták belső nézetben zajlanak, míg a taktikai döntések és az utánpótlás szervezése egy világtérképen történik, valahogy úgy, mint ahogyan azt a régi háborús filmekben egy hatalmas asztalon egységeket tologató tábornokok esetében láttuk. Amennyiben két egység egymás mellé kerül, ismét az FPS játékrész következik. A készítők ígérete szerint mindenkinek, még a legapróbb fogaskeréknek is meglesz a maga fontos szerepe a harcok kimenetelében, és cselekedeteink nagy hatással lesznek társaink, illetve a csata sorsára is. A harcmezőn korabeli tankokba, vadászgépekbe és egyéb járművekbe is bepattanhatunk, valamint különféle autentikus fegyverek, lövegek állnak majd a rendelkezésünkre.
A jelenleg korai béta fázisban lévő program alatt a készítők saját, Retox nevű 3D-s motorja dübörög. A fejlesztés munkálataiban igen fontos szerepet játszanak a felhasználók, akik visszajelzéseik folytán tudnak hatni az erre igencsak fogékony csapatra. A programhoz folyamatosan készülnek ezek alapján a patchek és a különféle bővítések, amelyek által az egyre tökéletesebb lesz, legalábbis a dán srácok ígérete szerint.
A Heroes & Generals a Square Enix gondozásában jelenik meg, de a végleges dátum még nem ismert. ■

Heroes & Generals
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Heroes & Generals

hozzászólások (1)

HUNnoth
HUNnoth 2014.05.06. 15:41
Remélem ez a koncepció meg is marad.Plusz remélem lesz tengeri ütközet is.És ha ezek meg is valósulnak akkor már ki ütötte a BF-et a saját terepéről.
ajánlott olvasnivaló