Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Fejlesztői napló az Alien: Isolation szereplőiről

Új trailer érkezett, amelyben a fontosabb szereplők megalkotásáról mesélnek a fejlesztők.

2014.05.11. 12:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Creative Assembly nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint elkészíteni minden idők legjobb Alien játékát. Egyfelől ez egy nagyon nagy kihívás, hiszen hatalmas rajongótábornak kell megfelelni, akik az elmúlt évek csalódásai után már nagyon ki vannak éhezve egy jó Alien játékra. Másfelől viszont pont e csalódások miatt gondolhatjuk azt is, hogy ezt a szintet megugrani nem nagy mutatvány.
Az Alien: Isolation viszont mindenképpen nagyon ígéretesnek tűnik, már csak azért is, mert szakít az eddig megszokott akciójáték megközelítéssel és egy igazi - az univerzumra egyébként is jellemző - túlélőhorrorban gondolkoznak, amelyet az első mozi ihletett. A történet Ellen Ripley lányáról szól, aki eltűnt anyja után indul a világűrbe, ahol aztán ő is szembe kerül egy idegennel. A készítők a napokban új fejlesztői naplóval jelentkeztek, amelyben a fontosabb szereplőket és azok megalkotását mutatják be. Semmit sem bíznak a véletlenre, az eddig látottak alapján remek színészi munkára számíthatunk, amely mellég lenyűgöző grafikai megvalósítás is párosul. Így, ha történet és a játékmenet is rendben lesz - és eddig úgy tűnik, hogy ezekkel sem lesz gond -, akkor könnyen lehet, hogy valóban minden idők legjobb Alien játékához lesz szerencsénk ősszel. Az Alien: Isolation ugyanis október 7-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra. ■

Alien: Isolation
A legutóbbi Alien: Isolation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.