Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms

Újabb pályát frissítettek a Ghost Recon Phantomsban

A játék végleges változatának premierje óta ez a második olyan pálya, amelyet a béta változathoz képest átalakítottak és megszépítettek. A játék már most a harmadik legnépszerűbb ingyenes alkotás a Steamen.

2014.05.13. 21:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Április közepén jelent meg a Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms, amelyet sokáig csak Ghost Recon Online néven ismerhettek a játékosok. A végleges változat azonban annyira különbözik a béta kiadástól, hogy a Ubisoft jobbnak látta új címmel ellátni. A premierre a fejlesztők felújították az Attica Heights pályát is, amelyet ma a Balaklava Sub-Pen követett (The Sub-Pen névre átkeresztelve). Erről egy új trailert is készítettek, amelyből megtudhatjátok, mi változott az eddig ismert pályához képest. A pálya mellett újdonságként megjelent a füstgránát is a játék boltjában.
A Ghost Recon Phantoms sikere a premier óta töretlen, amelyet jól mutat, hogy már most a harmadik legnépszerűbb ingyenes alkotás a Steam kínálatában. Napi szinten 200 000 aktív játékos látogatja a szervereket, a hivatalos oldalt pedig félmillión nyitják meg minden nap.
"Nagyon örülünk, hogy az aktív játékosok száma mára átlépte a bűvös egymilliós határt. Örömmel látjuk, hogy sok új játékosunk van az olyan országokból, ahol a béta is elérhető volt, mint az Egyesült Királyság vagy épp Németország, de az új régiókból is sokan csatlakoztak, mint Brazília vagy Ausztrália. Ázsiában is egyre nő a játék népszerűsége, különösen Dél-Koreában és Szingapúrban, utóbbi azért is nagy öröm, hiszen a játék az ottani stúdióban készült." - nyilatkozta Corey Facteau, a Phantoms producere, aki a jövőről is beszélt - "Folyamatosan bővíteni és fejleszteni fogjuk a játékot az új tartalmak révén, és kíváncsian várjuk, hogy az új területekről milyen tanácsok érkeznek, amelyek segíthetnek tovább formálni a játék jövőjét."
A Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms tehát ingyen érhető el többek között a Steam kínálatában is. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló