Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Sunset Overdrive heti híradója

A fejlesztők egy trailersorozatban mutatják be a játék fontosabb elemeit.

2014.06.02. 10:46 | GeryG | kategória: Játék

Az Insomniac Games sokáig kizárólag a Sony konzoljaira készített játékokat, ez alól egyedül a 2012-es Outernauts és a tavaly megjelent Fuse volt a kivétel. Előbbi ráadásul egyáltalán nem jelent meg semelyik PlayStationre, és ugyanez lesz a helyzet a stúdió legújabb projektjével is, a Sunset Overdrive-val. A játék ugyanis kizárólag Xbox One-ra készül. Az eddig napvilágot látott részletek és trailer alapján a játékot leginkább a Dead Rising és Tony Hawk szériák különös keverékének lehetne nevezni.
A fejlesztők májusban útjára indítottak egy trailersorozatot, amely a Sunset TV címet viseli. Ez a tervek szerint hetente fog jelentkezni, benne pedig érdekes részleteket tudhatunk meg a játékról. Az első részben a közlekedés került a középpontba: Sunset Cityben nem lesznek elérhetetlen területek, hiszen gyakorlatilag bárhol, bármin közlekedhetünk. Ugrálhatunk a falakon, csúszkálhatunk a villanyvezetékeken, de a földhözragadtabbak választhatják a futást is.

A második részben főhősünk különleges támadásairól esett szó: rengeteg ilyen lesz, a tornádóütéstől kezdve a hatalmas robbanásokon át egészen a tekegolyó effektig.

A napokban megjelent a legújabb video is, amelyben a játékban található arzenált boncolgatják. Fegyverből is hatalmas mennyiség áll majd a játékosok rendelkezésére, ráadásul ezek többsége teljesen elvetemült, a valóságtól a végletekig elrugaszkodott halálosztó lesz (ahogy a játék maga is teljesen elmebeteg lesz).

A Sunset Overdrive egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, várhatóan erről is esik majd szó a hamarosan esedékes E3-on, ahol bővebben is mesélnek majd róla a fejlesztők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Sunset Overdrive
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sunset Overdrive

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló