Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

A Sony felvásárolná a Cryteket?

Tidux, a közismert szivárogtató és ipari bennfentes Twitteren szellőztette meg a hírt.

2014.07.06. 10:07 | szerző: Malakai | kategória: Konzol - Sony

Az elmúlt napokban komoly visszhangot váltott ki az internetes sajtóban, hogy a Crytek egyesült királyságbeli stúdiójának minden munkatársa panaszlevelet nyújtott be, és határozatlan ideig felfüggesztette munkáját. Az eset hátterében a dolgozók elmaradt fizetései állhatnak, bár ezt a Crytek határozottan tagadta. A csapat a Homefront: The Revolutionön dolgozott, melynek fejlesztését a Deep Silver támogatja. A fejlesztők elképzelhetőnek tartották, hogy a cég akár fel is vásárolhatja a Crytektől távozó alkalmazottakat, mára azonban már egészen más miatt hangosak a fórumok. Tidux, egy magát ipari bennfentesnek nevező Sonyhoz közeli forrás Twitter csatornáján szellőztette meg a hírt, mely szerint a Sony érdekelt a Crytek felvásárlásában. Azt maga is elismerte, hogy ez jelenleg csak pletyka, viszont azt állítja, hogy két különböző forrástól jutott az információhoz. Tidux értesüléseit ugyan nem árt fenntartásokkal kezelni, az viszont tény, hogy nem a mostani lenne az első eset, amikor állításai beigazolódnak.
Ha a bejegyzés tartalmát a napokban hivatalosan is megerősítenék, érdekes helyzet állna elő, ugyanis az anyagi gondokkal küszködő Cryteket a Sony minden bizonnyal jutányos áron tudná megvásárolni, ráadásul így a CryEngine jogait is megszerezhetnék. Egy ilyen akcióból mindkét cég jól profitálhatna. ■

hozzászólások (0)

további hírek

A Tom Clancy’s The Division 1.6-os frissítésének részletei

Tegnap megérkezett a játék legújabb frissítése és a legújabb kiegészítő is. Az újdonságok mellé egy ingyenes próbaverzió is érkezett!

Várható megjelenések - 2017. március

Beérik-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.