Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Mégsem kap Oculus Rift támogatást az Alien: Isolation?

Bár sokáig úgy állt, hogy az új technológiát is kihasználja majd a játék, most változni látszik a helyzet.

2014.07.08. 13:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Creative Assembly lehet az Aliens játékok megmentője, amennyiben az őszre várt Alien: Isolation beváltja a hozzá fűzött reményeket. A fejlesztők szeretnék megragadni a lehetőséget, hogy visszaállítsák az idegenek utóbbi években erősen megtépázott renoméját, ezért egészen már megvilágításba helyezték az egész projektet. A korábbi játékokra jellemző lövöldözést kukázták, helyette az első mozifilmre hajazó bújócskázós, menekülős játékmenetet és hátborzongató hangulatot szeretnének életre kelteni. Utóbbihoz nagyon sokat hozzá tudna tenni az Oculus Rift, ám a napokban kiderült, hogy ennek támogatása (amely sokáig biztosnak tűnt) korántsem magától értetődő. Bár az E3-on konkrétan egy demo is jelen volt a játék e változatából, most a fejlesztők mégis arról beszélnek, hogy nem végleges a döntés, lesz-e ilyen támogatás a végleges kiadásban.
"Jelenleg csak egy prototípusunk van az Oculusos változatból, nem folyik a fejlesztése." - olvasható a játék Twitter csatornáján.
Egyelőre tehát kérdéses, hogy a stúdió teljesen elvetette-e az ötletet (ezért nagy kár lenne), esetleg csak arról van szó, hogy most a hagyományos változatra koncentrálnak minden erőforrásukkal. Azt sem lehet kizárni, hogy a premier után esetleg egy DLC vagy patch formájában kaphatja meg az Oculus Rift támogatást a játék. Az Alien: Isolation PC mellett PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra készül, megjelenésére október 7-én kerül sor. ■

Alien: Isolation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alien: Isolation

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló