Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nagy jövő elé nézhet a Watch_Dogs és a The Division

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot 15 évet jósol az új generációs játékaiknak.

2014.07.10. 13:16 | szerző: Malakai | kategória: Játék

A kiadó hosszú távon tervez az új generációs konzolokra készített játékaikkal, köztük a Watch_Dogs-szal, a The Divisonnel és a The Crew-val, de a Rainbow Six széria is feltámadni látszik. „Annak alapján, amit az iparág kezdeteiből valamint a konzolgenerációk váltásából láttam, igen sok lehetőségünk van” - írta Yves Guillemot a Ubisoft blogján - „Minden alkalommal, amikor új konzol érkezik, rengeteg lehetőség nyílik arra, hogy új brandeket és új típusú játékmenetet alkossunk, hogy megváltoztassuk a világot, amelyben a játékosok az idejüket töltik.”
A Ubisoft vezérigazgatója szerint egy új konzolgeneráció megjelenése után öt-tíz évre lehet számolni az új címekkel, némelyikükre akár tizenötöt is. A Watch_Dogsról, melyből eddig mintegy négymilliót értékesítettek, elmondta: „Egy új címhez képest ez óriási siker. Azt mutatja, hogy az emberek valami újat akarnak. Új típusú játékélményre és új világokra vágynak.”

hozzászólások (1)

balays82
balays82 2014.07.10. 13:54
„Egy új címhez képest ez óriási siker. Azt mutatja, hogy az emberek valami újat akarnak. Új típusú játékélményre és új világokra vágynak.”

Aztán persze sokak számára éppen azért csalódás a Watch Dogs mert ilyen szempontból nem nagyon felelt meg a vágyaiknak. :-) Hozzáteszem, engem még kb 20 órányi játékidő után is le tud kötni, szóval bizakodó vagyok a folytatásokat illetően.

A 10-15 év meg elsőre soknak tűnik, de jobban belegondolva elég reális terv, sok példát lehetne mondani ilyen hosszú ideje futó sorozatokra, akár még a Ubisoft esetében is (pl. Splinter Cell).
ajánlott olvasnivaló