Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Nem kell gyilkolni az Alien: Isolationben

Az egész játék teljesíthető lesz mindennemű erőszak nélkül is.

2014.07.16. 08:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Creative Assembly nem győzi hangsúlyozni, hogy készülő játéka, az Alien: Isolation semmilyen szinten nem fog emlékeztetni a témában eddig megjelent korábbi játékokra. Ezt támasztja alá az is, hogy a játék teljesíthető lesz úgy is, hogy közben nem ontjuk ki senkinek és semminek sem az életét. Ez egyfelől érthető, hiszen a történet szerint Ripley lányát alakítjuk, aki szintén szembe kerül az idegennel és nem akar mást, csak élve megúszni a helyzetet, vagyis elmenekülni.
"Az egész játékon végig lehet menni egyetlen gyilkolás nélkül. Ez, ha nem is nagy kihívás, olyasmi, ahogy szerintem a karakter cselekedne. A Ripley család egy tagjáról beszélünk, akikre nem jellemző, hogy ártatlanokkal végeznének, ha azok az útjukba kerülnek." - magyarázta a játék vezető designere, Gary Napper a GamesTM magazinnak.
A dolog tehát két szempontból is érdekes: egyfelől végre tényleg olyan játékot kaphatunk, amely visszaadhatja az Alien mozik sajátos hangulatát, másfelől pedig ebből kikövetkeztethető, hogy a sztori során kerülünk majd olyan helyzetbe, ahol akár más embereket is meg kell(ene) ölnünk. A fejlesztők már csak azért sem tanácsolják, hogy így tegyünk, ugyanis a harc bizony zajjal jár, a zaj pedig nem kívánt elemeket - ebben az esetben egy nyáladzó idegent - vonz a környékre. Őt pedig bizonyosan nem tudjuk csak új eltenni láb alól... ■

Alien: Isolation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alien: Isolation

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló