Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Crew The Crew

Új előzetest kapott a The Crew

5 ezer négyzetkilométeren, húsz nagyvárosban, sivatagokban, hegyekben és tengerpartokon mérkőzhetünk meg egymással, az idővel, de csapatban is versenyezhetünk.

2014.08.22. 07:38 | szerző: Malakai | kategória: Játék

Új előzetest kapott a Ubisoft nyílt világú autós MMO-ja a The Crew. A játék bétáját korábban már mi is kipróbáltuk, mely alapján nagyon ígéretesnek tűnt a november elején megjelenő játék. Az előzetesből kiderült, hogy a The Crew-ban húsz Egyesült Államokbeli városon túl (Los Angeles, Washington, Chicago stb.) az egész országot bejárhatjuk parttól partig, beleértve az erdőket, sivatagokat, hegyeket és tengerpartokat, mintegy 5 ezer négyzetkilométeres terület áll majd rendelkezésünkre. A térkép öt főbb részből fog állni (West Coast, Mountain States, Midwest, The South, East Coast), és a fast travel opcióval egyik helyről a másikra pillanatok alatt, töltés nélkül is eljuthatunk. Kiderült továbbá, hogy a titkos helyek felfedezésével új alkatrészekre is szert tehetünk, egy-egy kiemelt pont feltárásával pedig alkalmunk lesz szintet lépni is. A The Crew-ban számos játékmód közül választhatunk, versenyezhetünk az idővel, csapatban, egymás ellen és még sok egyéb más módon is. A játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra jelenik meg. ■

The Crew
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Crew

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2014.08.22. 11:13
Eleinte egyáltalán nem érdekelt a játék, de egyre jobban tetszik. Csak két problémám van: egyrészt félek, hogy a PC-s közösség pár hónap alatt kihal, másrészt nem tudom kipróbálni, hogy működni fog-e a jó öreg Wingman Formula kormányommal.
Sityi
Sityi 2014.08.22. 15:43
Erősen kétlem, hogy a PC-s közösség kihalna pár hónap alatt - pl. a TDU2 szervereken is játszanak még most is jópáran.
A kormány meg majd kiderül, de nem hiszem, hogy különösebb gond lenne vele, ez árkád cím.
ajánlott olvasnivaló