Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

1849

Kiegészítőt kap az 1849

A Nevada Silver tíz évvel az alapjáték eseményei után játszódik.

2014.09.07. 13:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén májusban jelent meg a SomaSim stratégiai játéka, az 1849, amely az amerikai aranyláz témáját dolgozta fel. A játék látványvilágával és játékmenetével is a régi stratégiákat idézte, de kisebb-nagyobb hibái és hiányosságai miatt nem volt képes kiemelkedni az utóbbi időben egyébként kissé hanyatló műfajból (vajon az utóbbi időben miért készül egyre kevesebb stratégiai játék?).
A fejlesztők szeretnék addig ütni a vasat, amíg az legalább egy picit langyos, ezért a napokban bejelentették, hogy készül a Nevada Silver kiegészítő. Ennek története tíz éve ugrik az időben, valamint a helyszín és a cél is változik. Miután az aranyláz lecsengett, a nyereségvágytól fűtött bányászok az ezüst felé fordultak, azt pedig Comstock Lode környékén rejti a föld. A kiegészítő alapvető változtatásokat nem hoz majd a játékmenetbe, de az ígéretek szerint sokkal összetettebb feladatok várnak a játékosokra. Hat nevadai kisvárost kell felvirágoztatnunk, ebben pedig a vasút és más gépek megjelenése lesz segítségünkre. A kiegészítő PC-re, Macre, iOS-re és Androidra is elérhető lesz, megjelenésére még ebben a hónapban számíthatnak a rajongók. ■

1849
A legutóbbi 1849 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.