Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 4 The Sims 4

Minden a The Sims 4-en áll vagy bukik

Ha a negyedik rész nem lesz elég sikeres, nem készül több epizód.

2014.09.09. 16:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes kijelentést tett a minap a The Sims 4 producere, Grant Rodiek. Elmondása szerint ugyanis a széria további jövője egyértelműen a napokban megjelent negyedik rész sikerén áll vagy bukik. Amennyiben az eladások nem érnek el egy bizonyos szintet, akkor az EA nem készít több részt. Az egész a játék hivatalos fórumán bukott ki, ahol a rajongók már most arról beszélnek, hogy milyen fejlesztéseket szeretnének viszontlátni a következő részben.
"Nem dolgozunk a The Sims 5-ön. Nem is gondolunk a The Sims 5-re. Ha a The Sims 4 nem lesz sikeres, nem készítjük el a The Sims 5-t." - volt olvasható Rodiek hozzászólása, amelyet azóta már töröltek.
Azért a rajongóknak egyelőre nem kell aggódnia, hiszen a játék az eladási toplisták élén tartózkodik (persze kérdés, hogy meddig képes ott ragadni) annak ellenére is, hogy mind a kritikusok, mind a rajongók több eddig megszokott játékelemet is hiányolnak belőle. ■

The Sims 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Sims 4

hozzászólások (2)

shatana
shatana 2014.09.09. 20:44
Hát én már csak azért sem rendeltem elő (és nem is fogom megvenni) mert nem volt ebben magyar nyelv. Nálam ennél a játéknál ez sokat jelentett. Lehet hogy nem voltak benne orbitális történetet leíró szöveg mint a Mass effectnél de azért jó volt tudni hogy mit is csinálok mondjuk a 3-ban mikor először elkezdtem.
KRISZ46
KRISZ46 2014.09.10. 11:50
Én örülnék ha leállnának a Sims-el s inkább egy SPORE-ra koncentrálnának.
ajánlott olvasnivaló