25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Sherlock Holmes: Crimes & Punishment trailer a bűnösökről

A legújabb kedvcsináló London sötétebb oldalát mutatja be.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

Már csak szűk két hét és megjelenik a Frogwares legújabb kalandjátéka, a Sherlock Holmes: Crimes & Punishment. A kiadó Focus Home Interactive az addig hátralévő időt is szeretné kihasználni, hogy minél jobban felcsigázza a detektívre váró rajongókat, ezért ma újabb trailerrel rukkoltak elő. A Pretty Little Crimes címet viselő kedvcsinálóban London sötétebb oldalát, pontosabban sötétebb lelkű lakóit ismerhetjük meg, akik különféle gaztetteikkel vonják magukra a világ leghíresebb mesterdetektívjének figyelmét.
A játék egyik nagy újdonsága lesz a morális döntések megjelenése, ugyanis mostantól rajtunk áll majd az is, hogy mihez kezdünk a leleplezett elkövetőkkel. Mindenféle mérlegelés nélkül átadhatjuk őket a yardoknak, de úgy is dönthetünk, hogy sanyarú sorsuk miatt futni hagyjuk őket. Csakhogy minden döntésünk súlyát Holmes cipeli tovább.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Skorpio90
Skorpio90 [5504]
Írtam a PlayOnnak, mert nem láttam eddig sehol, hogy elő lehetne rendelni, és úgy tűnik, hogy itthon nem hozzák forgalomba... marad a Steames verzió.
Lacko
Lacko [11509]
:)
Pras
Pras [5484]
...még mindig baromira meg fogom venni. Addig fogom venni meg, amíg meg nem lesz véve. Komolyan. Ha csak annyira élvezném is, mint az előző játékot, már azt fogom mondani a halálos ágyamon, hogy "Fiam... sok dolgot megbántam az életemben... Mondjuk a C&P-t pont nem."
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)