Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sherlock Holmes: Crimes & Punishment trailer a bűnösökről

A legújabb kedvcsináló London sötétebb oldalát mutatja be.

2014.09.18. 17:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak szűk két hét és megjelenik a Frogwares legújabb kalandjátéka, a Sherlock Holmes: Crimes & Punishment. A kiadó Focus Home Interactive az addig hátralévő időt is szeretné kihasználni, hogy minél jobban felcsigázza a detektívre váró rajongókat, ezért ma újabb trailerrel rukkoltak elő. A Pretty Little Crimes címet viselő kedvcsinálóban London sötétebb oldalát, pontosabban sötétebb lelkű lakóit ismerhetjük meg, akik különféle gaztetteikkel vonják magukra a világ leghíresebb mesterdetektívjének figyelmét.
A játék egyik nagy újdonsága lesz a morális döntések megjelenése, ugyanis mostantól rajtunk áll majd az is, hogy mihez kezdünk a leleplezett elkövetőkkel. Mindenféle mérlegelés nélkül átadhatjuk őket a yardoknak, de úgy is dönthetünk, hogy sanyarú sorsuk miatt futni hagyjuk őket. Csakhogy minden döntésünk súlyát Holmes cipeli tovább. ■

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

hozzászólások (3)

Pras
Pras 2014.09.18. 18:41
...még mindig baromira meg fogom venni. Addig fogom venni meg, amíg meg nem lesz véve. Komolyan. Ha csak annyira élvezném is, mint az előző játékot, már azt fogom mondani a halálos ágyamon, hogy "Fiam... sok dolgot megbántam az életemben... Mondjuk a C&P-t pont nem."
Lacko
Lacko 2014.09.18. 19:40
:)
Skorpio90
Skorpio90 2014.09.18. 21:23
Írtam a PlayOnnak, mert nem láttam eddig sehol, hogy elő lehetne rendelni, és úgy tűnik, hogy itthon nem hozzák forgalomba... marad a Steames verzió.
ajánlott olvasnivaló