For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Légy te a WWE 2k15 legnagyobb harcosa!

Bemutatták a játék karriermódját.

2014.10.01. 09:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Október végén jelenik meg a 2K Sports legújabb pankrátor játéka, a WWE 2K15. A fejlesztők rengeteg újítást ígérnek az előző részekhez képest, ezek közé tartozik az új karriermód is. Ebben megalkothatjuk saját pankrátorunkat, akinek aztán az edzőteremtől a világbajnoki címig egyengethetjük pályafutását. A rendszer a sportjátékokban mára megszokottá vált egyéni karriermódhoz hasonlít. Egyszerű fiatal tehetségként vágunk neki, hogy a ranglétra legaljáról a legtetejére küzdjük magunkat. Minden Orlandóban kezdődik a WWE Performance Centerben, ahol Bill DeMott irányítása alatt kezdjük meg a felkészülést. Ahogy egyre több vetélytársunkat hajítunk ki a ringből, idővel egyre rangosabb versenyeken indulhatunk, míg végül már a legnagyobb pankrátor rendezvényeken, mint a Monday Night Raw, a WrestleMania, vagy a SmackDown kapunk szereplési lehetőséget. A játékosoknak nem csupán a ringben kell teljesíteniük, de új csapattársakat is szerezhetnek, ahogyan új riválisok is rendre fel fognak bukkanni. Emellett egyengetniük kell a rajongói kapcsolataikat is, hogy népszerűségüket az egekig tornásszák. A szakmai fejlődésnek pedig gyümölcse is lesz: új képességekre és tulajdonságokra tehetnek szert, új jelmezeket, kiegészítőket és menedzsereket oldhatnak fel.
A WWE 2K15 október 31-én PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni, mivel a PlayStation 4 és Xbox One változatokat november 21-re halasztották. ■

WWE 2K15
A legutóbbi WWE 2K15 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.