Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Alien: Isolation pontszámok

Megérkeztek az első külföldi beszámolók a játékról, amelyek alapján...

2014.10.03. 16:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

...kicsit vegyes képet kaphatunk az Alien: Isolationről. A Creative Assembly legújabb játékának premierjéig már csak alig négy nap van hátra, a külföldi sajtó pedig ma a közönség elé tárhatta első tapasztalatait, benyomásait és értékelését. Nem is húzom tovább a szót (a legtöbben már úgyis az alábbi listát nézegetitek), lássuk a pontokat:

A pontszámok alapján tehát egy egész jó játékot tettek le az asztalra a Total Waron nevelkedett fejlesztők. Igaz ugyanakkor az is, hogy akadtak olyan kritikusok is, akik alig értékelték a végeredmény egy erős közepesnél jobbra. A végső következtetéseket persze mindenki levonhatja majd maga, miután október 7-én megérkezett a játék. Aki viszont egyelőre kivárásra játszik, annak talán majd segít a döntésben a mi várható beszámolónk is. ■

Alien: Isolation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alien: Isolation

hozzászólások (3)

balays82
balays82 2014.10.03. 21:29
A Gamespot és a Polygon alacsony pontszámain már meg sem lepődöm, az IGN által adott 5.9-en már annál inkább. Pedig rájuk annyira nem jellemző, hogy alaptalanul lepontoznak játékokat, ráadásul pont olyan dolgokat említenek a negatívumok között, amelyekkel kapcsolatban nekem is kétségeim vannak. Ezek után továbbra sem tudom,érdemes-e leadni azt az előrendelést, még a többségében pozitív értékelések ellenére sem.
jeszkar
jeszkar 2014.10.03. 21:38
Én biztos várok még egy-két videókritikára. Bár én nem vagyok nagyon bizakodó. Mégiscsak a Sega adjak ki, aki tavaly volt olyan "jó" kiadó, mint az EA.
Skorpio90
Skorpio90 2014.10.04. 01:34
Elolvastam az IGN cikkét, és sajnos pont azt hozza hozza hibának, amitől megőrülök egy játékban: amikor bő nyállal szopatnak csak azért, hogy hosszabbnak tűnjön a játék, és újra végigcibál azokon a részeken, amiken egyszer már jártál, csak addigra már elfogyott minden kreativitás a fejlesztőkből, és beleömlesztenek mindent, amivel addig találkoztunk. Nem lesz ebből előrendelés.
ajánlott olvasnivaló