Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Crew The Crew

The Crew launch trailer

A Ubisoft autós játéka holnap jelenik meg.

2014.12.01. 19:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft idei évre szánt utolsó nagy címe, a The Crew holnap landol a boltok polcain. Az autós játék túl van több alfa és béta teszten is, amelyek alapján jó eséllyel számíthat sikeres szereplésre. Hatalmas felfedezésre váró területen száguldozhatunk akár egyedül, akár barátaink társaságában - igazán utóbbira gyúr a játékmenet. A premierre holnap kerül sor PC-n, PlayStation 4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on, ezért megérkezett az ilyenkor szokásos launch trailer is.
A Ubisoft egyébként igyekezett előre megnyugtatni mindenkit, a The Crew startja sziklaszilárd és atombiztos lesz, vagyis nem kell szervergondoktól vagy hibahegyektől tartanunk. Reméljük, hogy igazuk lett, hiszen az elmúlt időszakban többször is megszenvedtek egy-egy nagyobb címük megjelenésével. ■

The Crew
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Crew

hozzászólások (4)

GustyX
GustyX 2014.12.01. 23:41
Szerezzem-e be, vagy sem???
Tetszik nagyon, a béta is bejött, szerintem a teljes bejönne, annak ellenére, hogy MMO.
killahsting
killahsting 2014.12.02. 12:51
Van akinek már megvan a teljes játék? Irhatna róla valamit hogy érdemes-e megvenni. Én erősen fontolgatom hogy megveszem.
GeryG
GeryG 2014.12.02. 13:00
A Ubi néhány napja jelezte, hogy az érdemi cikkekhez legalább 30-40 óra játékidő kell, szóval jó eséllyel még néhány nap kelleni fog az első tesztekhez. :) Szóval releváns infóért (ami nem 1-2 óra játékidőn alapul) még várj egy picit szerintem. :)
Nyigenargyo
Nyigenargyo 2014.12.02. 13:20
6 óra játék után tényleg nem sokra jutottam... New York-ig, egész pontosan. Ez a játék bitang hosszú lesz azt már látom, meg azt is h a grafika remek(sokkal-sokkal jobb mint ahogy az youtube-os videókon átjön) & nagyon szépen fut.
Az irányítás 3 különböző szintet ismer én az amatőr képességeim miatt minden segítséget használok, x360 karral játszok & hozza az elvárt arcade jelleget. Szerintem korrekt játék.
ajánlott olvasnivaló