Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Tartalmas karácsonyi GTA Online frissítés

Bár a Heist küldetésekre még várni kell, az ünnepek alkalmából egy sor karácsonyi (és nem karácsonyi) tartalommal bővült a játék.

2014.12.18. 16:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Games jövő év elejére időzíti a sokak által kíváncsian várt Heists küldetéscsomagot, amely a Grand Theft Auto V online módjához ad majd öt különleges rablóküldetést. Hogy addig se maradjanak újdonságok nélkül a GTA Online játékosai, a karácsony közeledtével ünnepi tartalommal frissült a játék. Új fegyverek (hőkövető rakéta és mozgásérzékelős akna), egy sor új autó, új ruhák (pizsama és sapkák) és tetoválások, új maszkok, valamint egy karácsonyfa is várja a játékosokat. A legérdekesebb változást mégis a hó fogja jelenteni, ami karácsony környékén fog szállingózni San Andreas felett. Ez új játékelemeket is hoz magával, hiszen a halálosztó géppuskákat félretéve hatalmas hógolyócsatákban vehetünk részt az ünnepek alatt. Január 5-ig rendszeresen jelennek meg ünnepi csomagok a városban, ezek mindenféle érdekes, exkluzív holmival lesznek megtömve, de december 25-én egyébként is érdemes lesz be-benézni az inventoryba, ahol további extrák felbukkanására számíthatunk. Az i-re a pontot a tűzijáték teszi fel, amit karácsony estétől január 5-ig lehet majd használni a játékban, hogy igazán színessé tegye az újév kezdetét.
További érdekesség, hogy a hírek szerint a játék PC-s változatának hivatalos gépigényét valamikor jövő héten teszik közzé a fejlesztők. Emellett az egyszemélyes kampány egyik főszereplőjét, Franklint megszólaltató Shawn Fonteno egy interjúban elárulta, hogy jelenleg a GTA V készülő sztori DLC-jén dolgozik. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló