Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Worlds Adrift, a Bossa Studios új játéka

A Surgeon Simulator és az I Am Bread után most a fizikával játszadoznak a fejlesztők.

2014.12.23. 17:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Minden idők legkülönösebb játékai közé tartoznak a Bossa Studios alkotásai. Előbb a Surgeon Simulatorral borzolták a kedélyeket, majd jött az I Am Bread, amelyben egy szelet kenyér hétköznapjaiba nyertünk bepillantást. A stúdió legújabb projektje talán egy picit kilóg majd a sorból, a Worlds Adrift ugyanis már nem ennyire elvont. Egy kifejezetten többjátékos módra épülő alkotásról van szó, amelyről egyelőre nem sokat árultak el, de az alábbi trailerből azért kiderül egy s más. Karakterünket hátsó kameranézetből irányíthatjuk egy hatalmas, szabadon bejárható világban, ahol kampós kötelünk segítségével bárhová felmászhatunk. Ennél érdekesebb részlet, hogy hatalmas repülő gépezeteket is építhetünk (elemről elemre), hogy azokkal járjuk be a világot. A fejlesztők elmondása szerint a játék még nagyon kezdetleges állapotban van, így még minden nagyon sokat fog benne változni. Az viszont biztos, hogy a játékmenet egyik legfontosabb sarokköve maga a fizika lesz.
"Gondoljatok csak bele: a deathmatchektől az MMORPG-kig, sehol nem használhatjuk a fizikát. Nem lökhetünk egymásnak más játékosokat, hogy azok mindketten elessenek; nem vághatunk ki fákat, hogy azzal nyomjunk agyon egy arra sétáló karaktert; nincsenek ütközéskor darabokra hulló járművek, aminek a darabjai eltalálnák a közelben állókat. Nincsenek összedőlő épületek veszélyes lezuhanó darabokkal, ahogy játékosokat eltaszító robbanások sincsenek. A multiplayer játékokból ezek mind hiányoznak, csak kardotokkal kaszaboljátok az ellenséget, ahogy a barátaitok oldalán katakombákat tártok fel. Ezért úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk megoldani ezt a problémát és változtatni a helyzeten" - olvasható a játék hivatalos oldalán.
Egyelőre tehát ennyit lehet tudni a Worlds Adriftről, de a készítők ígérete szerint januárban lerántják a leplet az első komolyabb részletekről is. ■

Worlds Adrift
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Worlds Adrift

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló