Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Borderlands: The Handsome Collection konzolokra

A második rész és a legutóbb megjelent The Pre-Sequel mellett új többjátékos mód is található a csomagban.

2015.01.22. 19:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 2K Games bejelentette, hogy a Borderlands 2 és a tavaly megjelent Borderlands: The Pre-Sequel is tiszteletét teszi PlayStation 4-en és Xbox One-on. A két játékot egy csomagba gyúrva, Borderlands: The Handsome Collection címen kell majd keresni a boltok polcain. A két játék természetesen némi grafikai tupírozáson is átesik, hogy kihasználják az új konzolok teljesítményét. A sorozat történetében először négyszemélyes helyi többjátékos mód is készül, vagyis egyszerre négyen kalandozhatunk a játék világában osztott képernyőn. Aki korábban előre haladt valamelyik játék történetében, annak lehet érdekes, hogy a régi változatok mentéseit át lehet majd hozni az új kiadásba és ott folytatni a játékot. Ez mind a PlayStation 3 és Vita, mind az Xbox 360 változatokra érvényes. Mindezeken túl mindkét játékhoz az összes eddig megjelent DLC-t is mellékelik a készítők.
Ha mindez még nem lenne elég, készül egy limitált kiadás is, amely a Claptrap-in-a-Box Edition címet kapta. Ebből már sejthető, hogy nagyon komoly tartalommal látják el a különleges csomagot. Ebben ugyanis a sokak által szeretett (vagy épp utált) Claptrap, a robot is megtalálható lesz, akit iOS vagy Android telefonunk (és a ClaptrApp nevű alkalmazás) segítségével mi irányíthatunk. Robotunk gyroscope segítségével egyensúlyozva közlekedik egyetlen kerekén, előre programozott szövegekkel fáraszt, szeme helyén pedig kamerát találunk, amely élőben közvetít telefonunkra. Claptrap mellett 12 exkluzív képeslap is lapul a különleges fémdobozban, amelyért nem kevesebb, mint 400 dollárt kell kicsengetni.
A Borderlands: The Handsome Collection a tervek szerint március 27-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Borderlands: The Handsome Collection konzolokra
Borderlands: The Handsome Collection konzolokraBorderlands: The Handsome Collection konzolokraBorderlands: The Handsome Collection konzolokra
Borderlands: The Handsome Collection
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Borderlands: The Handsome Collection

hozzászólások (11)

RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.23. 17:17
Nekem is kimaradt az első rész, de ettől függetlenül nem bánom, mert a 2. része fenomenális volt. És ez a csomag simán megéri az árát, mert kiegészítőkkel kb másfélszer annyi tartalom került bele mint az alapjáték. Könnyen lehet, hogy megveszem, a 60$-os címke(valszeg ennyibe fog fájni) kifejezetten kellemes.
totyak
totyak 2015.01.23. 17:40
Én nem csodálkoznék, ha ennek a kollekciónak a kifutása után jönne egy olyan, amiben tényleg minden benne van, az első rész is.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.23. 17:44
Bár tegyük hozzá, hogy ez szerintem eléggé valószínűtlen.
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.23. 17:49
Így viszont sajnos ez sanszos hogy lesz akkor valami complete collection. Feltéve hogy nem terveznek 3. részt. Ha lesz akkor csak azzal együtt jelenik meg pack.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.23. 17:58
Nem tartom valószínűnek, hogy egy ilyen pakk után kiadjanak egy még nagyobb kollekciót. Önmagukból csinálnának bohócot, és a játékostábor nem kis gyűlöletét vívnák ki maguknak. 3. rész meg majd lesz idővel, egyenlőre fejik ezt a tehenet.
ajánlott olvasnivaló