Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nyakunkon a Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered?

A neten felbukkant pletyka szerint a 2005-ös játék felújított kiadása napokon belül megjelenik.

2015.01.25. 15:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban a Quantic Dream titokzatos új projektje hozta tűzbe a videojátékos társadalmat. Habár gyakorlatilag csak egy teaser weboldalról van szó, amelyet a stúdió egyik munkatársa regisztrált be, sokan azonnal találgatni kezdtek, hogy miről is lehet szó. Egyesek az oldal designját a stúdió első nagy sikere, a 2005-ös Fahrenheit borítójával vélték hasonlatosnak, mások szerint viszont semmi köze nem lehet egymáshoz a két projektnek. Hivatalos állásfoglalás hiányában egyelőre marad a találgatás, amelyet most még jobban felerősíthet egy pletyka. Eszerint ugyanis nem mást takar a weboldal, mint a Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered kiadást, amely - az oldal visszaszámlálójával egybecsengően - január 29-én fog megjelenni. A pletykát egy online áruház kínálatában felbukkanó cím indította el, amely szerint a Steamen keresztül lesz 10 dollárért megvásárolható a játék. Egyelőre persze érdemes mindezt fenntartásokkal kezelni, de sok dolog valóban egybevág. Biztosat csak három nap múlva, a számláló lejárta után fogunk tudni. ■

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered

hozzászólások (18)

RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.26. 22:07
Billentyűzeten emlékszem mennyit szenvedtem vele, főleg, hogy nem tudtam miket kell nyomkodni. Utána meg színtiszta élmény volt a játék :)
totyak
totyak 2015.01.27. 12:55
Elsőre én is. Egyszerűen nem értettem miért van a QTE részeknél 2x4-es színes izé. Aztán rájöttem, hogy egy a nyilaknak, egy a számoknak. Utána már lehetett próbálkozni a megfelelő színek időben eltalálásával. Persze az sem mindig sikerült.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.27. 15:45
Az élmény mikor rájöttem arra, hogy a numerikus billentyűzet volt a párja a sima kurzoroknak, valami egészen frenetikus volt. Addig meg csak hajtépés volt az egész :)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.27. 17:29
Hm, nem volt ez a QTE szegmens is a tutorial részben elmagyarázva?
Rég játszottam már, de valami ilyesmi dereng.
totyak
totyak 2015.01.27. 17:56
Élénken előttem van én mit műveltem azoknál a részeknél, szóval totál megértelek :-D
ajánlott olvasnivaló