Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Monstrum játékmenet-bemutató

A hajón játszódó túlélőjáték korai változata napokon belül megérkezik a Steamre.

2015.01.26. 11:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nap múlva bárki kipróbálhatja a Team Junkfish új játékát, a Monstrumot, legalábbis annak korai változatát. A játékosok feladata a puszta túlélés lesz egy teherhajón, amelynek folyosóin különös lények kószálnak. Mivel a környezetünket mindig véletlenszerűen generálja le a program, így soha nem találkozunk kétszer ugyanolyan pályával. A korai változatba két szörny (a véglegesbe három) kerül bele, amik eltérően viselkednek, más módszerekkel cserkésznek be minket. Érdemes lesz óvatosnak lenni, mivel nem lesz hagyományos mentés a játékban, ha elkapnak, a legelejéről kell kezdeni a kiútkeresést. A menekülésnek három módja lesz, mind más és más feladatok elé állítja a játékost. Míg a korai változatban csak a hajó négy részét járhatjuk be, a teljes kiadásban már ötöt, mind teljesen más környezettel. A végleges változatban, ami a tervek szerint valamikor a második negyedévben jelenhet meg, Oculus Rift támogatás is lesz.
A korai változat január 29-én jelenik meg a Steam kínálatában, addig is érdemes megnézni az alábbi bemutatót, amely teljes egészében a játékból lett kiemelve. ■

Monstrum
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Monstrum

hozzászólások (10)

thri77
thri77 2015.01.26. 13:23
Akkor lesz mit pótolni. Indy Jánoshoz elég közel álló, valamennyire hasonló cím. Kalandjátékok közt mindenképp ott volt a topban a LucasArts címek mellett. Mondjuk az újabbak nekem kimaradtak eddig.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.26. 14:59
A 3-4 már 3D-s cuccok, egész jók, viszont nagyon más funkcionalitással rendelkeznek, mint a klasszik 1-2 (anno 1-3-4-hez mi csináltuk a magyarítást a GameHunterben, így alaposan kipörgettem mindegyiket).

Az 5 viszont visszatér a 2D-s gyökerekhez, ha rajongtál az 1-2-ért, akkor ez is be fog jönni.
thri77
thri77 2015.01.26. 16:30
A 3at játszottam valameddig, rémlik hogy az 4et is megnézés erejéig, az új, epizódikus(?) teljesen kimaradt. Van mit pótolni. Amúgy igyen, az első kettő jött be a legjobban anno.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.26. 18:15
Az új rész annyiban epizodikus, hogy két felvonásra osztották a sztorit, viszont már elérhető a teljes tartalom.
thri77
thri77 2015.01.26. 20:48
Jah igen, rémlik is, hogy kickstarter miatt szedték szét, vagy tervezték így eleve. Mondjuk nekem nincs bajom azzal, ha több részletben jön, legalább annyival hamarabb el lehet kezdeni vele nyomulni. Nem mintha lett volna rá időm. :/
ajánlott olvasnivaló