Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light launch trailer

A fejlesztők a dobozos változat csúszása miatt mindenkinek elérhetővé teszik a korábbi előrendelői DLC-t.

2015.01.27. 10:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Elérkezett a nap, ma megjelent a Techland új játéka, a Dying Light. Az elmúlt hetekben rengeteg új video látott napvilágot a Harran városát elárasztó zombikról, de mindközül az alábbi lehet a rajongók számára a legkedvesebb. Ez ugyanis a szokásos megjelenés előtti utolsó kedvcsináló, a launch trailer. A játék - ahogy az néhány nappal ezelőtt kiderült - egyelőre csak digitális formában érkezik meg, a dobozos kiadásra február 27-ig kell várnia az arra éhes játékosoknak. A készítők szeretnék kiengesztelni a rajongókat a késés okozta kellemetlenségért, ezért bejelentették, hogy a korábban kizárólag az előrendelőknek ígért Be the Zombie játékmód minden vásárló számára elérhető lesz. Ebben egy játékos egy különösen erős zombi bőrébe bújhat és szembeszállhat barátaival, hogy egyenként vadássza le őket. Erről szintén készült egy video a napokban. ■


Dying Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light

hozzászólások (24)

thri77
thri77 2015.01.28. 20:24
Szerintem kicsit félreérted. Nem aggódunk és nem is jósoljuk a Steam végét (legalábbis a magam nevében beszélve). Simán át tud alakulni majd, ha ez a modell már nem működik, ha ügyesen csinálják, akkor mindenki előtt, megtartva a piacvezető státuszt. Én pusztán kíváncsi vagyok, hogy hova tovább, hogy fog működni az ipar a jövőben. Lehet mondani, hogy felesleges rajta agyalni, és való igaz, hogy nem tudhatjuk, de engem spec érdekel.

SolidSnakeGH: Gyűjtőmánias vagyok magam is (ennek megfelelően néz is ki a lakás :), csak a legelső ZX Spectrumom nincs már meg sajnos. Viszont talán mivel világéletemben rakosgattam a kazettákat, floppykat, cd, dvd, bluray lemezeket, most fura, hogy egyszeriben nincs ilyen. Az új generációban több a digitális játékom, mint a lemezes. A régi cuccaimat én sem szívesen dobnám ki, hiszen egyrészt emlék, másrészt gyűjtemény. De látom, hogy a mostani játékosoknál más a felfogás már. Pont ezzel kapcsolatban jutott eszembe, még a PS 20. évfordulós sorsolása kapcsán, hogy 5-10 év múlva mit fognak a játékosok mutogatni, mind gyűjteményt? Egy jpget? :) OK? tudom, hogy erre vannak a különféle rendszerek accountjai, hogy virtuálisan tudjunk vagizni. Na de az mégse olyan, mint egy fényképen megmutatni valamit, ami csak az enyém, másnak legfeljebb hasonló lehet.
thri77
thri77 2015.01.28. 20:52
Ohh, kifelejtettem az egyik lényeges dolgot és sajna már nem szerkeszthető. Egy utolsó OFF, aztán elengedem a témát. Szóval szerintem az az irány lesz nyerő, amit a mostani streamelős cuccok próbálnak behozni. A jövőben valószínűleg nem birtokoljuk majd a játékainkat, hanem jobb esetben is béreljük. Nem kell hozzá gép sem, jön majd minden mint most browserben a régi dosos cuccok. Persze ehhez következő szintre kell lépni a technikának, mert jelenleg a mostani körülmények közt a streamelős mókák sem tartoznak gyakran az élvezhető kategóriába. De hát van hová fejlődni, a modell biztos teszik a kiadóknak, hisz egy csapásra megsemmisíthetik az annyira gyűlölt, de (részükről sajnos) legális opciót, a használtpiacot.

ON
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.28. 21:28
Ha a streamelés a jövő, akkor a történelem megismétli önmagát. :-D
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 22:11
Hasonlót a Dead Island játékokhoz. Persze ez sokkalta jobb grafikával és nagyobb játékélménnyel rendelkezik.
Tetszik a sztori is, illetve tetszik a Be the Zombie játék mód is. Végre nem csak túlélő szemszögből nézhetjük a zombi apokalipszist :)
AdranW
AdranW 2015.02.08. 22:41
Szerintem ezt csak coopban érdemesjátszani.:-)
ajánlott olvasnivaló