Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered launch trailer

Hivatalossá vált a pletyka.

2015.01.29. 08:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Amiről eddig csak pletyka szinten beszéltek, immáron hivatalossá is vált: a Quantic Dream nem új játékon dolgozik (vagy legalábbis most nem azt jelentette be), hanem elővette első igazán nagy sikerét és leporolta azt. A Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered első jele a titokzatos "a chilling feeling" weboldal volt, ahol egy visszaszámlálót találtunk ismerős háttérrel. Ezt követte néhány nappal később egy online áruház kínálatában a cím megjelenése, mostanra pedig megérkezett a játék launch trailere is. A fejlesztők elmondása szerint az összes textúrát újra cserélték, a játék szélesvásznú támogatást is kapott és átdolgozták az irányítást is. Érdekesség, hogy a kíváncsi játékosok egyetlen billentyű lenyomásával bármikor válthatnak a felújított és az eredeti grafika között, hogy ténylegesen érezhető legyen a javulás. A teaser oldal most már a játék hivatalos oldalára irányít, ahol kiderül: PC-re, Macre, Linuxra és iOS-re vásárolható meg a 2005-ös játék felújított kiadása. ■

előző
következő
Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered launch trailer
Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered launch trailerFahrenheit: Indigo Prophecy Remastered launch trailerFahrenheit: Indigo Prophecy Remastered launch trailerFahrenheit: Indigo Prophecy Remastered launch trailerFahrenheit: Indigo Prophecy Remastered launch trailerFahrenheit: Indigo Prophecy Remastered launch trailerFahrenheit: Indigo Prophecy Remastered launch trailerFahrenheit: Indigo Prophecy Remastered launch trailerFahrenheit: Indigo Prophecy Remastered launch trailer
Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered

hozzászólások (25)

thri77
thri77 2015.01.29. 19:26
Nem nagyon szoktak már utólag döntögetni, az eredményt látva, hanem le szokták előre egyeztetni mire jelenik meg. Gondolom ennyiről szólt a deal eleve. De látva, hogy ez inkább az Aspyr bulija, nem is nagyon van min csodálkozni.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.29. 19:32
Ha nagyon őszinte akarok lenni, ezen egyáltalán nem is csodálkozok. Ótvar munka az eddig látottak alapján is, és a tesztek ezek szerint engem igazolnak.
DervisHUN
DervisHUN 2015.02.01. 16:26
Egyenesen szerintem szégyen lett volna kiadni így ezt a mai konzolokra. Én nem játszottam még sosem vele, de inkább az eredeti formájában fogom kipróbálni, mert ez sehogy nem jön össze amit a trailerben láttam, hogy valahol kicsit szebb, máshol meg ugyan olyan retro.
Inkább maradjon teljesen régi, szerintem.
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 21:57
Én régen játszottam vele, deee, nem igazán tudom miért is, tetszett a téli környezet, de szerintem ez minden, ami megfogott benne. A "sztori" nem túl izgalmas, kissé unalmas, de adtam neki egy esélyt.
Igazából, most hogy így látom, hogy felújítják, egyáltalán nem jött meg a kedvem újra játszani vele, pedig jó régen játszottam vele.
totyak
totyak 2015.02.08. 22:48
Akkoriban újdonság volt ez a fajta szemlélet a játékban. De ma kiadni majdnem ugyanazt, elég gáz.
ajánlott olvasnivaló