Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb tartalommal bővült a Victor Vran

A Haemimont Games korai hozzáférésű akció-szerepjátékában immár kooperálhatunk is.

2015.04.03. 20:08 | szerző: gregmerch | kategória: Játék

A leginkább stratégiai játékairól ismert, bolgár illetőségű Haemimont Games legújabb alkotása szakít a fejlesztők hagyományaival. A Steamen február óta korai hozzáféréssel bíró Victor Vran ugyanis egy felső izometrikus nézetű akció-szerepjáték. A program a februári start óta számos fejlesztésen és bővítésen esett át, így új területek, szörnyek, főellenfelek és fegyverek kerültek bele az elmúlt másfél hónap során. A mostani plusz a régóta várt kooperatív játékmód integrálása a játékba, így végre maximum négyfős csapatokba verbuválódva is küzdhetünk a különféle dögökkel, amelyhez akár a szintén frissen debütáló kasza típusú fegyvereket is forgathatjuk. A korai változat vásárlói által küldött visszajelzéseknek hála az egérrel történő vezérlés sémáját és az interfészt is átdolgozták, amely mellett egy a személyes cuccaink tárolására szolgáló öv is a repertoárba került közkívánatra. A várható további frissítésekről a a játék Steam közösségi oldalán olvashattok. Az újdonságokról természetesen több video is felkerült a világhálóra, amelyeket alant nézhettek meg.
A várhatóan nyáron megjelenő teljes verzió jelen állapotában, limitált ideig 25%-os kedvezménnyel vásárolható meg a Steam áruházában, akár dupla, vagy négy kópiát tartalmazó csomagban is. ■


Victor Vran
A legutóbbi Victor Vran cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.