Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tavaszi árleszállítás az Originen

Az EA online boltjában most jó néhány cím szerezhető be akár féláron.

2015.04.03. 19:50 | szerző: gregmerch | kategória: Játék

A húsvéti akciók ha lassan is, de beindulni látszanak. Az Electronic Arts online boltjában a kiadó által forgalmazott programok és kiegészítők most akár 50%-os kedvezménnyel szerezhetők be. A teljes lista a kiadó webáruházában böngészhető végig. Aki régóta gondolkozik néhány az Originen terjesztett program beszerzésén, esetleg egy kis leárazásra várt, annak itt lehet a megfelelő alkalom a kívánt játékok bezsákolására. ■

hozzászólások (34)

SwitcX88
SwitcX88 2015.04.06. 10:33
Akkor mié
vigo1
vigo1 2015.04.06. 10:36
Én pl rühellem a steam-et.. semmivel sem különb mint más ilyen jellegű programok nekem a designja sem tetszik sztem nyomasztó..

steamet azért használom mert muszáj volt pár játék miatt vagy ha olyan a játék h Early Access vagy régi és szerettem és le van árazva.

Én örülök ha egy játékom nem steam-es.

+ itthon ki az a marha aki egy új játékot pl most a GTA V-öt azért vesz meg 4e forinttal drágában h bennelegyen a szaros steamkönyvtárában??????
VodevilX
VodevilX 2015.04.06. 11:47
Egyrészt digitális korszak van, már nem az van mint 10 éve, ezt el kell fogadni.
Hiába nem steames egy játékod, az egy pillanatig sem garancia ma már semmire.
Egyrészt lehet hogy valami online szolgáltatástól függ lásd GFWL vagy a sok lelőtt GameSpy multis játék, vagy valami aljas másolásvédelem van rajta, pl Splinter Cell Chaos Theory vagy egyéb játékok amiket StarForce-al áldottak meg:-/ Egyre inkább igaz, hogy béreljük a játékokat, mintsem birtokoljuk.
Steam skin-t meg lehet cserélni;-)
vigo1
vigo1 2015.04.06. 18:02
digitális korszak van? Nekem nincs is a gépemben dvd olvasó egy külső usb-s van hogy ha mégis kéne valami miatt legyen kéznél.

Battlefieldet pl mindíg dobozosan veszem olcsóbban. origin termékkód aktiválása és letöltöm digitálisan mintha megvettem volna 1.5x annyiért. a dvd-ket be sem tettem soha..
online vásárlásnal poszter sincs.. nem azt mondom h égető mert nem de olcsóbb is és meég az is van hát steamezzen aki akar pl a GTA-nál.

+ engem zavarna h még a steamszervereknek is futniuk kell h tudjak játszani még egy lépcső a hibára. nem akarok függni +ban semmitől.

100% ig egyetértek ettől függetlenül de a steamet rühellem.
VodevilX
VodevilX 2015.04.06. 19:08
Nem úgy értettem én sem. Persze, hogy a dobozos élvez előnyt! De épp ez az, amit te is mondasz, úgyis ott van benne az aktiváló kulcs, és ezáltal függ az ember ezektől a kliensektől.
Melyik volt az utolsó játékod, amit utoljára feltettél és nem kellett aktiválnod sehol? Na ugye, pont erre gondoltam!
Továbbra sem értem mi baj van a steam-el, de sebaj, ez a te dolgod.
ajánlott olvasnivaló