25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Frissült a PC-s Grand Theft Auto V

Hibajavítások és néhány apróbb tartalmi változtatás, finomítás érkezett a játékhoz.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Hosszú hónapok várakozása után, néhány nappal ezelőtt jelent meg a Grand Theft Auto V PC-s változata. A Rockstar Games világsikerű alkotásáról már most kijelenthető, hogy jobb rajtot vett, mint elődje. Bár a start nem zökkenőktől mentes, az élményt elrontó, a játékot ellehetetlenítő hibák ezúttal elkerülték a játékot. A fejlesztőknek azért így is bőven akad még tennivalója, hogy a felmerült gondokat minél előbb orvosolják. Ennek első lépéseként tegnap megérkezett az első frissítés, amely több kisebb-nagyobb hibát kijavít. Többek között az indulásnál indokolatlanul magas CPU-használatot, az időnként fellépő teljesítményromlást, a beépített szerkesztő használatakor néha felbukkanó összeomlást, de a Windows felhasználónevével való ütközést is megoldották. Az 1.01-es csomag részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Grand Theft Auto V

Platform:

Fejlesztő: Rockstar Games

Kiadó: Rockstar Games

Megjelenés:
2013. szeptember 17. PS3, X360
2014. november 18. PS4, X1
2015. április 14. PC
2022. március 15. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

CsabCharger
CsabCharger [19]
Hy Emberek! Teszteltem a játékot. Csak olyan amatőr szinten. Aki gondolja az lesse meg a videómat. Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve,ráadásul a fentebb említett hibák 1ike se talált be. Úgyhogy csak annyit mondhatók,hogy köszi R*. A játék saját beállításait használva tényleg megmarad a 60 fps. Viszont elég csak a fű és víz textúráját feltolni high-ról very high-ra ás máris esik az fps akár olyan 20 körülire is.
Videóm: https://www.youtube.com/watch?v=E4-pgIPRk7M
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)