Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már telefonokra is elérhető a Hearthstone: Heroes of Warcraft

Néhány napja iOS-re és Androidra is megjelent a népszerű kártyajáték.

2015.04.21. 15:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes utat járt be a Blizzard kártyajátéka, a Hearthstone: Heroes of Warcraft. Először PC-re és Macre jelent meg még 2014 márciusában, majd ezt követte a kifejezetten iPadre írt változat áprilisban, a Windows 8-as kiadás pedig augusztusban. A sort az Androidot futtató táblagépek folytatták tavaly decemberben, de néhány nappal ezelőtt megérkezett az okostelefonos kiadás is. A Blizzard ismét átalakította a kezelőfelületet, hogy az a lehető legjobban kihasználja a kisebb méretű kijelzők adottságait.
„Örömmel köszöntjük a telefonos közösséget is a Hearthstone-rajongók táborában. A Hearthstone gyors és könnyen tanulható játékmenete tökéletesen passzol rohanó világunka, a telefonos változat pedig remek lehetőséget kínál egy gyors partyra és szórakozásra.” – nyilatkozta Mike Morhaime, a Blizzard társalapítója.
Az új kiadás természetesen ugyanazt a tartalmat kínálja, mint a többi verzió, így aki bejelentkezik korábban létrehozott profiljába, az az összes addig megszerzett kártyáját is megtalálja. Hogy megünnepeljék az új platformok megjelenését, a készítők ajándékba adják a Classic Card Packot minden olyan játékosnak (ez érvényes a táblagépes változatra is), aki legalább egy játékot teljesít bármely játékmódban. A játékot az iTuneson keresztül, a Google Play áruházából, valamint az Amazon online boltjából tudjátok letölteni. ■

Hearthstone: Heroes of Warcraft
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hearthstone: Heroes of Warcraft

hozzászólások (1)

jawsika
jawsika 2015.04.21. 16:52
Meglepően nagy mértékben csökkent a melóban a produktivitásom :D
ajánlott olvasnivaló