Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Novemberben jön a Call of Duty: Black Ops III

Megérkezett a hivatalos bejelentés, mellé az első trailer, a hivatalos gépigény és néhány további érdekesség.

2015.04.26. 19:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy nem telhet el év aktuális EA Sports játékok nélkül, úgy nem telhet el aktuális Call of Duty nélkül sem. Az elmúlt napokban már többször is lehetett hallani róla, hogy közeledik a soron következő felvonás bejelentése, teaser videókkal igyekezett az Activision felkorbácsolni a kedélyeket. Ma este pedig megérkezett a hír, amire mindenki várt: hivatalosan is bejelentették, hogy készül a Call of Duty: Black Ops III. Szerencsére a készítők nem fukarkodtak az információkkal, így mindjárt egy vadonatúj trailerrel nyitották a sort. Ebből pedig rengeteg részletre fény derül. Kiderül például, hogy a történet valamikor a jövőben fog játszódik, legalábbis erre enged következtetni az Advanced Warfare-re nagyon hajazó környezet és a megannyi futurisztikus kütyü. Hogy a kisebb-nagyobb robotokról, valamint a fegyverré alakuló robotkézről már ne is beszéljünk. Változatos környezetből sem lesz hiány, a video tanúsága szerint fogunk csatázni lerombolt városban, a hegyek között, erdőben, de még a tenger mélyén is. A lőfegyverek között kapunk íjat is – ez az utóbbi években nagy divat lett az akciójátékokban. A jelek szerint a játékot készítő Treyarch igyekszik más játékok legjobb elemeit felhasználni, így az Advanced Warfare-es környezet és eszközök mellett a Titanfall falakon futkosása is a játékmenet részét képezi.
A Black Ops III kampányát kifejezetten a négyfős kooperatív módra építik fel – erre is van utalás a videóban -, de természetesen választhatjuk az MI-t is társaink irányítására. Apropó MI. A fejlesztők ígérete szerint sokkal nagyobb, nyíltabb pályák lesznek a játékban, ezeket viszont meg is kell tölteni élettel. Ehhez pedig legalább 20 különböző viselkedésmintát építenek a mesterséges intelligenciába, hogy az mindig változatosan reagáljon a körülötte zajló eseményekre. A készítők a jelek szerint szeretnének visszamenni az árkád FPS-ek aranykorába. Mivel most is genetikailag és kibernetika által feljavított katonák bőrébe bújhatunk, lesznek emberfeletti képességeink: a végtelenségig sprintelhetünk, valamint az akadályok megmászása közben is tudunk majd tüzelni, ahogy becsúszás közben is – utóbbi irányát is tudjunk majd változtatni. Lesz szuperugrás is, ám ennek lesz egy mérője: vagy elhasználjuk egyben az egészet egyetlen hatalmas szökkenésre, vagy beosztjuk több kisebbre.
A Black Ops III PlayStation 4 és Xbox One mellett természetesen PC-re is elkészül, utóbbi esetében a készítők már most közzétették a minimális gépigényt, ami nem tűnik teljesíthetetlennek:
Minimum gépigény:

  • Processzor: Intel Core i3-530 2,93 GHz vagy AMD Phenom II X4 810 2,6 GHz
  • Memória: 6 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 470 1 GB vagy ATI Radeon HD 6970 1 GB
  • Operációs rendszer: Windows 7/8/8.1 64bit

Természetesen az idei Call of Duty szavatosságát is a többjátékos mód garantálhatja. Erről egyelőre túl sok részletet nem árultak el a készítők, ám az már most biztosra vehető, hogy a premier előtt szerveznek egy zárt béta tesztet. Aki szeretne ezen részt venni, annak mindössze elő kell rendelni a játékot. És, hogy mikor jelenik meg a Black Ops III? Erre is van már konkrét válasz: PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is egyaránt november 6-án. PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra a jelek szerint már nem készül el a játék. ■

előző
következő
Novemberben jön a Call of Duty: Black Ops III
Novemberben jön a Call of Duty: Black Ops IIINovemberben jön a Call of Duty: Black Ops IIINovemberben jön a Call of Duty: Black Ops III
Call of Duty: Black Ops III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops III

hozzászólások (7)

GustyX
GustyX 2015.04.26. 21:07
Elírtátok a címet!

Helyesen:
Novemberben jön a Call of Duty Advanced Warfare 2!

Második CoD, amit telibe szarok, pedig nekem mai napig kedvenc FPS sorozatom, mondhatni Ghosts-sal bezárólag valamennyi rész.
Creativ3Form
Creativ3Form 2015.04.26. 21:14
Ennyi erővel az AW-t is lehetett volna Black Ops 2.5-nek nevezni. :-D Az is egy alternatív jövő technikával ellátott rész volt annyi különbséggel, hogy sokkal jobban működött, mint az AW esetében.
KobraP
KobraP 2015.04.26. 21:15
Black Ops szériának mindig volt mondani valója és értelme . A trailerek alapján egyből eszembe jutott a MHOX féle szemek amik vagy hasonlóak így lesznek felhasználva ..
jeszkar
jeszkar 2015.04.26. 22:50
Az én gépemen marha jól nézett ki az AW.
Captain Balu
Captain Balu 2015.04.29. 11:46
Pedig a hangulatfokozó teaser-ek nagyon jók voltak! Igaz, erős Deus Ex beütése volt, de most egyelőre ebből a trailerből elég nagyon káosznak tűnik... :S
ajánlott olvasnivaló