Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Syndicate Assassin's Creed Syndicate

Új címet kapott az Assassin’s Creed Victory

A széria legújabb epizódját jövő hét elején fogják leleplezni, de néhány információ idő előtt kiszivárgott.

2015.05.09. 14:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár a tavaly megjelent Unity kissé megtépázta az orvgyilkosok sok év alatt szépen felépített renoméját, a Ubisoft természetesen nem mond le egyik legnagyobb sikernek számító sorozatáról. Így idén sem maradunk aktuális epizód nélkül, amelyet hivatalosan május 12-én fognak bemutatni. Sokáig arról szóltak a hírek, hogy az új rész az Assassin’s Creed Victory címmel fog megjelenni, ám mostanra kiderült, hogy helyette az Assassin’s Creed Syndicate címet választották. Emellett az is kiderült, hogy az új hős a Jacob Frye nevet viseli, története pedig az ipari forradalom idején, Londonban játszódik - bár utóbbi már hónapokkal ezelőtt kitudódott.
Egyelőre tehát ennyi szivárgott ki a közelgő bejelentés előtt, a további részletekről természetesen mi is beszámolunk majd. ■

Assassin's Creed Syndicate
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Syndicate

hozzászólások (5)

Skorpio90
Skorpio90 2015.05.09. 14:45
De utálom, amikor megváltoztatják egy játék címét. Okés, hogy hivatalosan nem lett bejelentve, de egyrészt menő név volt a Victory, másrészt mindenki így ismerte meg. Persze, nyilván oka van az új névnek, de akkor is... meh.
MattMatthew
MattMatthew 2015.05.09. 20:04
A főhős állítólag Philip J. Fry őse, és Fry DNSében mennek vissza!:-D
Sucee
Sucee 2015.05.10. 10:33
Engem az érdekel, hogy lesz-e még számozott AC rész, és ha igen, milyen logika alapján. :D Black Flag esetében totál indokolatlanul kaptunk egy négyest, aztán onnantól csak alcímes részek jöttek.
-T0ng-
-T0ng- 2015.05.10. 14:08
Anno azt hiszem az volt az indoklás a számra és az alcímre, hogy valamilyen formában lezárja Desmond sztoriját ezért kell a négyes, de az alcímmel utalni akartak rá, hogy valahol meg független az egésztől....

Nem tudom...az egyik kedvenc sorozatom, mégis a Unity óta fenntartásokkal várom csak a következő részt. Hiába tudom, hogy egy-egy rész az eltolt fejlesztési idők miatt simán készül 3 évig is, akkor is olyan érzésem van, mintha kínoznák az egész szériát.

Remélem azért a Syndicate/Victory esetében tanultak a hibákból és nem 20 patch után lesz nagyjából játszható a játék:-|
GustyX
GustyX 2015.05.11. 22:26
Csak hogy valami csavar is legyen.
Női főszereplő.
ajánlott olvasnivaló