Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új előzetest kapott a Giana Sisters: Dream Runners

A játék kifejezetten a multiplayer módra épül, ezt mutatja be az új trailer is.

2015.05.10. 14:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Márciusban jelentette be az Euro Video kiadó, hogy folytatódik a Black Forest Games játéka, készül a Giana Sisters: Dream Runners. A fejlesztők az új játékot kifejezetten a többjátékos módra építik fel, erről pedig a napokban új trailert is készítettek. Ebben arról mesélnek, milyen újdonságokat építenek be a játékmenetbe, milyen power uppokkal turbózhatjuk fel társainkat és mi inspirálja őket az újabb és újabb ötletek kitalálására. Emellett elindítottak egy fejlesztői blogot is, ahol be fogják mutatni a karakterek kosztümjeit.
A Giana Sisters: Dream Runners PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni valamikor júniusban. ■

Giana Sisters: Dream Runners
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Giana Sisters: Dream Runners

hozzászólások (3)

Barthezz
Barthezz 2015.05.10. 15:39
Azt lehet tudni, hogy lesz-e azért egyjátékos kampány is?
CarRoy
CarRoy 2015.05.10. 17:01
Szerintem ebben a kiadásban most nem lesz. Mondjuk ezt a kijelentésem én is csupán arra alapozom, hogy amilyen anyagot eddig ebből a játékból láttam, az mind a többjátékos élményre koncentrált. Gondolom most egy teljesen új területen próbálnak majd helytállni a készítők.
Barthezz
Barthezz 2015.05.10. 22:17
Igen, sajnos a videokon bemutatott koncepció alapján számomra is ez tűnik valószínűnek. Legfeljebb AI elleni egyjátékos versenyfutás lesz, de klasszikus kampány vélhetően nem. Hát sajnálom, pedig megörültem a bejelentéskor, hogy ismét kapunk pár nagyszerű, ötletes, de rendkívül nehéz pályát a korábbi 2 rész után.
ajánlott olvasnivaló