Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Syndicate Assassin's Creed Syndicate

Assassin’s Creed Syndicate részletek

London, ikerpár, lőfegyverek, ipari forradalom. Mit tudtunk meg a bemutatóból?

2015.05.12. 19:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megtörtént az Assassin’s Creed Syndicate hivatalos bejelentése is, amelyet a Ubisoft élő közvetítés formájában ejtett meg az elmúlt órákban. A bemutató sok érdekes részletet felfedett a sorozat idei epizódját illetően. Ezek alapján pedig érezhető, hogy a Uibosft Quebec szeretné egy picit felrázni a szériát, amely az elmúlt epizódokkal egy picit már megkopott. A játékon egyébként már két éve dolgoznak.
Természetesen idén is új korszakban és helyszínen folytatódik az orvgyilkosok és a templomosok évszázados háborúja. Már régóta lehet tudni, hogy ez az ipari forradalom korabeli Londont jelenti. Újdonság viszont, hogy nem egy, hanem két karakter felett is átvehetjük az irányítást (bár ilyesmire ugye már a harmadik részben is volt példa). A történet ugyanis egy ikerpárról, Jacob Frye-ról és Evie Frye-ról szól, akik arra tették fel életüket, hogy a krédót kövessék. A két szereplő hiába testvérek, gyökeresen eltérő személyiséggel, így különböző játékstílussal is rendelkeznek. Jacob igazi forrófejű bandavezér, lázadó típus, aki félelmet nem ismerve ront neki az ellenségnek. Evie vele ellentétben a lopakodás és manipulálás mestere. Mivel Londont 1868 körül a templomosok által irányított bandák tartják uralmuk alatt, a testvérpárra hárul a feladat, hogy az elnyomottak élére állva lassan kiszorítsák a rivális bandákat a város kerületeiből. A játékmenet is a bandaháborúkra épül majd.
Apropó, játékmenet. Itt is lesznek újítások bőven. Mivel a korábbiaknál jóval modernebb időszakot dolgoz fel a játék, új közlekedési eszközökre is számíthatunk. A lovak mellett megjelennek a vonatok és a hintók is, amelyeket mi is használhatunk majd. Utóbbiakat elkötve gyorsan átszelhetjük a várost, de el is bújhatunk majd bennük. Természetesen ezek mellett a játék védjegyéül szolgáló akrobatikus parkour mutatványok is megmaradnak, vagyis a tetőkön is tudunk majd közlekedni. Ehhez kapunk egy új eszközt is segítségül, ugyanis a csuklónkra erősített horoggal magas párkányokat is játszi könnyedséggel érhetünk el. Fegyverek terén is akadnak érdekességek, megjelenik a revolver, ami alapjaiban változtatja meg a tűzharcot. Emellett a már jól ismert közelharc-rendszert is alaposan feltupírozzák, átdolgozzák. Jól időzítve környezetünk adottságait is a javunkra fordíthatjuk, hordókat boríthatunk ellenfeleinkre és hasonlók.
Az Assassin’s Creed Syndicate már pontos megjelenési dátumot is kapott, amely szerint PlayStation 4-re és Xbox One-ra is október 23-án fog megjelenni, de (egyelő) a PC-s változatot is idén őszre datálják. ■

előző
következő
Assassin’s Creed Syndicate részletek
Assassin’s Creed Syndicate részletekAssassin’s Creed Syndicate részletekAssassin’s Creed Syndicate részletekAssassin’s Creed Syndicate részletekAssassin’s Creed Syndicate részletekAssassin’s Creed Syndicate részletekAssassin’s Creed Syndicate részletekAssassin’s Creed Syndicate részletekAssassin’s Creed Syndicate részletekAssassin’s Creed Syndicate részletekAssassin’s Creed Syndicate részletekAssassin’s Creed Syndicate részletekAssassin’s Creed Syndicate részletekAssassin’s Creed Syndicate részletek
Assassin's Creed Syndicate
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Syndicate

hozzászólások (16)

Szekuj
Szekuj 2015.05.14. 10:07
Én csak azon csodálkozom, hogy az ilyen rókabőr játékokat még mindig veszik a népek, mint a cukrot.
-T0ng-
-T0ng- 2015.05.14. 10:32
Akinek tetszik megveszi, akinek nem az meg megvesz mást hát ennyi...Nem azon megy itt a párbaj, hogy ki veszi meg meg ki nem, hanem hogy mi mit várunk és mit nem szeretnénk.:-)

De ennyi erővel én sem értem azokat, akik oda vannak a MOBA-kért, mikor van belőlük egy tucat már. Sőt a stratégiai játékok is tucatjátékok nem? Vagy a Total War sorozat esetében nem készül eleddig 6 rész? Persze ne érts félre, de a SimCity-ről is lehúztak egy csomó rókabőrt Cities XXL meg City Life és City Skylines néve. Azt mondani, hogy rókabőr valami olyan mintha azt mondanád a zöld alma és a piros alma csak alma. Persze csak alma, csak az íze más meg a színe.

Az Assassins Creed is kicsit alma. Lehet, hogy a neve a játékmenete mindegyik résznek hasonló, de a története mindegyiknek más, akad néha egy-egy újítás is. Annak, aki szereti nem rókabőr.
VodevilX
VodevilX 2015.05.14. 17:41
De miért ilyen szemellenzős a gamer népség... Soha semmi sem jó!
Ha a Half-Life járna 10. résznél kíváncsi lennék mi lenne. Abból nem készül az új rész, és az bizony nagyon nagy baj.
Ez egy nagyon jól futó sorozat, teljesen stabil (2. rész óta) alapokon, évente új résszel, hmm legyen ez is baj! Ráadásul tényleg pont ez a cím, amiből sosem lesz elég, szerintem teljesen egyedül álló ezzel a különböző korszakok közti ugrálással, szinte végtelen lehetőséggel! Jó persze az tényleg nem megengedhető hülyének nézzék az embert és befejezetlen játékot áruljanak.
Sokkal inkább érteném meg a felháborodást azért, hogy az Ubi már lassan minden játékra ezt próbálja ráhúzni.
-T0ng-
-T0ng- 2015.05.14. 19:41
Én is ezt mondom:D Csak sajnos sokan elfelejtik, hogy a C&C, Age of Empire és Starcraft nyomán szinte minden RTS-nek ugyanaz a mechanikája, a Shogun Total War óta minden Total War rész ugyanarra a mechanikára épül, stb.

És még csak azt sem lehet mondani, hogy egy év alatt dobnak össze valamit, mert az ilyen sorozatjátékok rendszeresen egymást fedő fejlesztési időkkel készülnek. Annak idején a Unity-t is 3 évig fejlesztették (mégis elbaszták)....no mindegy:D
-T0ng-
-T0ng- 2015.05.14. 19:55
Most amúgy, hogy jön az új rész és a Unity-t végre kijavították rászántam magam, hogy végigvigyem. A Coop-ban nem reménykedem (már csak azért sem, mert tuti senki nem játszik vele, meg úgy tűnt ha van internetkapcsolat hajlamos a játék inkább beszaggatni...így is) ezért hát nekiálltam az egyik küldetésnek maga. Őszintén meg kell mondjam rendesen megizzasztott pedig csak az egyik játék eleji küldetés volt, de egy jó 45 percet elszórakoztam vele, és így sem úgy sikerült, ahogy szerettem volna.

Ezután konstatáltam, hogy valami ilyen nehézséget képzelnék el a fősztorik küldetések esetében is. Remélem a Syndicate bőven ad nekünk megerőltető küldetéseket.
ajánlott olvasnivaló