Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Syndicate Assassin's Creed Syndicate

Assassin’s Creed Syndicate trailer és infók

Nem lesz többjátékos mód, a fejlesztők tanultak a Unity hibáiból.

2015.05.14. 08:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt élő közvetítésben mutatta be hivatalosan az Assassin’s Creed Syndicate-t a Ubisoft. A játék két éve készül a Ubisoft Quebec stúdiójában, és a fejlesztők igyekeznek felrázni egy kicsit a sorozatot. A történet új korszakban, a viktoriánus korabeli Londonban játszódik és egy ikerpárról, Jacob és Evie Frye-ról szól. Mindkét szereplőt irányíthatjuk majd, ráadásul gyökeresen eltérő személyiségükből fakadóan más és más játékmenetet fognak képviselni.
A készítők a bejelentés után elárulták, hogy az új játékban kizárólag az egyszemélyes kampányra koncentrálnak, vagyis nem készül többjátékos mód. Ezt Francois Pelland, a játék producere erősítette meg a Gamespot kérdésére. Elmondása szerint a dolognak elsősorban technikai okai vannak. A hintók és lovas kocsik használata, valamint a pörgős harcrendszer együtt olyan összetett élményt nyújtanak, amit több játékos egyszerre csak kompromisszumok árán használhatna. Így jobbnak látták teljesen kihagyni ezt a lehetőséget a játékból.
A készítőkre egyébként is a szokásosnál nagyobb nyomás nehezedik, hiszen a tavalyi Unity fiaskója miatt a rajongók fokozottan kritikussá váltak a szériával kapcsolatban. Éppen ezért egy hasonlóan döcögős premier nagyon rossz hatással lenne a széria jövőjére nézve, ezt pedig nem szeretnék kockáztatni. A fejlesztők tanultak az előző rész hibáiból és ígérik, nem követik el őket újra. Erről az IGN által készített videóinterjúban meséltek.

Az Assassin’s Creed Syndicate a tervek szerint október 23-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-s változatot novemberre datálják. ■

Assassin's Creed Syndicate
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Syndicate

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló