Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Ubisoft tervei

Szó esett a Tom Clancy’s The Divisionről és az előző konzolgenerációról is.

2015.05.14. 13:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft a napokban tartotta szokásos pénzügyi évértékelőjét, amelyben a száraz számadatok mellett érdekes információk is napvilágot láttak. Többek között kiderült belőle, amit már egyébként is sejteni lehetett, miszerint a Tom Clancy’s The Divisionamely a napokban kapott új fejlesztői naplót -, idén már biztosan nem jelenik meg. A beszámolóban ugyanis a 2016-os pénzügyi év utolsó negyedére datálják a premiert, vagyis valamikor 2016 januárja és márciusa között számíthatunk rá.
Más hírek is érkeztek a kiadó háza tájáról. Sokan talán nem fognak örülni, de valahol lassan időszerűnek tűnik a lépés, miszerint a Ubisoft a jövőben nem készít több játékot PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Ez alól mindössze egyetlen sorozat, a Just Dance képez kivételt.
„A Just Dance-t folyatjuk az előző konzolgeneráción is. De az Assassin’s Creed, a Rainbow Six, a The Division, valamint a még be nem jelentett új játékunk már nem kap előző generációs átiratot.” – olvasható a kiadó álláspontja.
Bizonyára feltűnt, hogy az imént egy még be nem jelentett játékról is szó esett. Ezt is a napokban hintették el a franciák, ám természetesen semmilyen konkrétumról nem beszéltek. Így azt sem lehet biztosan tudni, hogy egy már létező franchise kap-e új felvonást vagy egy vadonatúj IP-n dolgoznak. Az viszont kiderült, hogy a válaszra még elég sokat kell várnunk, ugyanis nem kívánják az E3-on leleplezni az új játékot. A bemutatóra előreláthatóan idén ősszel kerül sor, míg a megjelenésére – szintén a fent említett pénzügyi terv szerint – jövő áprilisig bezárólag számíthatunk. ■

hozzászólások (3)

Peace
Peace 2015.05.14. 13:59
"A beszámolóban ugyanis a 2016-os pénzügyi év utolsó negyedére datálják a premiert."

Mily meglepő. ;)
VodevilX
VodevilX 2015.05.14. 17:45
Én 2016 január-március láttam több helyen.
Amilyen ütős volt anno felfedése meg az első gameplay trailer, annyira le is ült az egész, épp ezért nem bánt különösebben. Így legalább megvan az első jövőévi cím, amit lehet várni, idén úgysem kell unatkozni év vége fele :)
GeryG
GeryG 2015.05.14. 18:33
Botrány, de csak elírtam. :D Igen, nyilván 2016 és nem 2017... :D Sry...
ajánlott olvasnivaló