Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

A Tom Clancy’s The Division zenéiről

Régen hallottunk már az ígéretes játékról, most megismerkedhetünk a zeneszerzőjével.

2015.05.11. 12:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Tom Clancy’s The Division egyike a Ubisoft évek óta készülő, nagy reménységű játékainak. Először a 2013-as E3-on hallhattunk róla és már az akkor bemutatott videótól is sokaknak leesett az álla. A látvány egészen elképesztő volt és a játékmenet is sok innovatív elemet tartalmazott. Ám már akkor sejteni lehetett – ami azóta be is igazolódott -, hogy a nagy ambíciók beteljesítéséhez időre van szükség. A The Division az óta sem jelent meg és a premierdátumról is csak találgatások és becslések láttak napvilágot.
A fejlesztés viszont folyik, ennek bizonyítéka, hogy egy újabb hosszabb hallgatás után új fejlesztői napló látott napvilágot. Ez kifejezetten a játék zenéire koncentrál, amit korábban még nem mutattak be komolyabban a készítők. A zenéket Ola Strandh komponálja, aki a videóban mesél az első trailer muzsikájának elkészítéséről és általában a játék fejlesztéséről is. Strandh egyébként komoly tapasztalatokkal rendelkezik, hiszen ő jegyzi a Ground Control 1-2 és a World in Conflict zenéjét is.
A Tom Clancy’s The Division továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, de a legutolsó hírek szerint még idén megérkezhet. Ha így lesz, várhatóan erről az idei E3-on leránthatja a leplet a francia kiadó. A játék fejlesztésébe egyébként újabb stúdió kapcsolódott be, mostantól a Ubisoft Annecy is segíti a Massive Entertainment munkáját. ■

Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (4)

Peace
Peace 2015.05.11. 13:50
Komolyan gondolták ezt? Teljes hírzárlat van, erre a zenével jönnek? Kutyát nem érdekli! Legalább valami tesaer lenne arról, hogy E3-on megabejelntést teszünk, de még ennyi sem. Kizártnak tartom, hogy legyen bármi is ebből a játékból idén.
GeryG
GeryG 2015.05.11. 14:51
Én se hiszek az idei premierben. Mondjuk, hogy E3-on megint kapunk egy ugyanolyan videót, mint az előző kettőn, aztán közlik, hogy 2016 tavasz. Amiből ősz lesz. Eleve mondogatták már többször is bennfentesek, hogy kizárt az idei megjelenés, mivel sehogy sem állnak...
Skorpio90
Skorpio90 2015.05.11. 14:56
Watch_Dogs.
davkar9
davkar9 2015.05.11. 22:39
Lehet rájöttek, hogy nem kellett volna ebből mmot csinálni. Hagyományos mmoként nem működik, single-coopnak pedig már nagyon online. Lassan már egy éve, hogy utoljára jelentkeztek, gondolták, ha nincs semmi új akkor majd mindenki megfeledkezik róla. Design eléggé bejött, miért nem lehetett volna ebből egy egyszerű single játékot csinálni, döntésekkel, következményekkel (beteget elviszed e a központba kockáztatva a ferzőtés terjedését vagy lelövöd az utcán, stb)... Ha tényleg csöndes cancelt kapott akkor remélem a srácok nekifekszenek inkább a world in conflict 2-nek.
ajánlott olvasnivaló