Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Batman: Arkham Knight NVIDIA trailer

Új előzetesben láthatjuk a PC-s változat egyedi látványeffektjeit.

2015.06.07. 18:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha minden a tervek szerint halad, e hónap végén újabb nagyszerű(nek ígérkező) kalandban lehet részünk a denevérember oldalán. A Batman: Arkham Knightot fejlesztő Rocksteady Studios az előző két résszel (pontosabban a széria első két részével, ugyanis az előzmény sztori Originst másik stúdió készítette) nem lőtt mellé és az eddig látottak alapján most is van oka reménykedni a rajongóknak. Ahogy azt már megszokhattuk, PC-n ez a rész is tartogat majd exkluzív látványeffekteket, amiket kizárólag a GeForce videokártyák tulajdonosai élvezhetnek majd. Erről a minap új előzetest is bemutattak, amelyben az NVIDIA GameWorks nyújtotta extrákkal ismerkedhetünk meg. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a felvonultatott effekteket már a korábbi részekben is láthattuk.
További érdekesség, hogy kiderült, a játék mindhárom platformon nagyjából ugyanakkora lesz, vagyis PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is 45 GB-ot kell majd letöltenünk. ■

Batman: Arkham Knight
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Batman: Arkham Knight

hozzászólások (2)

jawsika
jawsika 2015.06.07. 21:12
Volt benne egy rész, ahol Batman és Nightwing együtt zúz. Ez multit takar? Nem tudom, volt szó multiról? Vagy ez co-op talán?
davkar9
davkar9 2015.06.07. 21:42
Nincs multi (szerencsére). Ez a dual play feature, ~harc közben karakterről karakterre "ugrálnak" majd a kombók.
ajánlott olvasnivaló