Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A kritikusok kipróbálták a Batman: Arkham Knightot

Megérkeztek az első külföldi értékelések a jövő héten megjelenő játékból. A pontok alapján…

2015.06.19. 16:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

… a Batman: Arkham Knight méltó a széria első két epizódjához, az Arkham Asylumhoz és az Arkham City-hez. A játékot ismét a Rocksteady Studios fejlesztette és ez meg is látszik a végeredményen – legalábbis a külföldi szaksajtó első beszámolói alapján:

A Batman: Arkham Knight tehát eddig kivétel nélkül csak pozitív kritikákat kapott, így még hosszabbnak tűnhet a premierig hátra lévő néhány nap. Azonban a napokban érkezett egy kevésbé örömteli, ám vélhetően csak keveseket érintő hír is. Kiderült ugyanis, hogy a csak a kiválasztott régiókban, csak néhány üzletben elérhető Batmobil Edition mégsem kerül forgalomba. A készítők pontos magyarázattal nem szolgáltak a csomag törlésével kapcsolatban, mindössze annyit árultak el, hogy előre nem látható körülmények miatt annak minősége nem ütötte meg a kívánt szintet. Hogy a későbbiekben esetleg mégis piacra kerülhet-e a csomag, arról nem esett szó, míg a már leadott rendelések után az üzletek természetesen visszafizetik a pénzt.
A Batman: Arkham Knight minden más kiadása június 23-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt. ■

Batman: Arkham Knight
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Batman: Arkham Knight

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló