Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a MotoGP 15

Már az első DLC is megvásárolható, ax Xbox One verzióval azonban gondok vannak.

2015.06.24. 08:48 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Milestone a mai napon kiadta legújabb motorszimulátorát, a MotoGP 15-öt, amely így mostantól beszerezhető PC-re, PlayStation 4-re és 3-ra, valamint Xbox One-ra és 360-ra. A játékban indulhatunk valamelyik hivatalos csapat színeiben, de akár saját csapatot is létrehozhatunk, megválasztva szponzorainkat is. Versenymotorunkat három osztály (MotoGP, Moto2 és Moto3) több mint 20 járgánya közül választhatjuk meg, és 100-féle kiegészítővel testre is szabhatjuk. A MotoGP 15-ben természetesen az idei versenyévad összes csapata, versenyzője és motorja megtalálható, emellett pedig a 2014-es eseményekből is válogattak a fejlesztők a Real Events játékmódhoz.
Egyúttal mától vásárolható meg a 4-Stroke Champions and Events elnevezésű DLC is, amely a négyütemű motorkerékpárok hőseit (Rossi, Capirossi, Biaggi stb.) vonultatja fel, valamint 18 különleges eseményt.
Sajnos kis árnyék is borult a megjelenésre, legalábbis ami az Xbox One verziót illeti: az olasz csapatnál az utolsó pillanatban vették észre, hogy néhány bug benne maradt az X1-es változatban, így ahhoz most gőzerővel dolgoznak egy patch-en. ■

MotoGP 15
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
MotoGP 15

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló