Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Supreme League of Patriots

Ingyen játék a Batman: Arkham Knight vásárlóinak

Pontosabban azoknak, akik a PC-s változatot vették meg.

2015.06.29. 18:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ingyen játékot kap mindenki, aki megvásárolta a Batman: Arkham Knight PC-s változatát. Nem, nem a Warner Bros. Interactive, de még csak nem is a Rocksteady Studios állt elő az ajánlattal, hanem a No Bull Intentions. Az indie stúdió a nem túl sikeres Supreme League of Patriots című epizodikus kalandjátékkal jelentkezett még az év elején, ezt a játékot ajánlották fel mindenkinek, aki megvette az Arkham Knight PC-s kiadását. Az indok is rém egyszerű, ám annál nemesebb.
„Azok, akik PC-n szeretnének játszani, gyakran selejtes konzolportokat kapnak, driver problémákkal, gyenge optimalizációval, a játékélményt teljesen elrontó hibákkal találkoznak, nem is beszélve az arrogáns másolásvédelemről vagy a hetes, hónapos csúsztatásokról. Az ajánlatunkkal szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy mi támogatjuk a PC-s játékosokat. Bár biztosak vagyunk benne, hogy a Rocksteady és a Warner Bros. Interactive folyamatosan frissíteni fogja az Arkham Knightot, amíg el nem éri azt a fantasztikus szintet, amit vártunk tőle, a játékosok csalódottságát ez nem tudja majd elfeledtetni. Tudjuk, hogy a mi kis szuperhősös játékunk sem, de reméljük, hogy a Purple Patriot vicces kalandjai mosolyt csalnak majd a játékosok arcára, amíg várakoznak.”
Az ajánlat persze messze nem végtelen, mindössze holnapig érvényes. A részletekért látogassatok el a fejlesztők oldalára! ■

Supreme League of Patriots
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Supreme League of Patriots

hozzászólások (2)

Morello
Morello 2015.07.01. 19:30
Ez most jutalom, vagy büntetés?
GeryG
GeryG 2015.07.01. 19:38
Ismered a mondást, legalább a szándékot értékeljük... :D
ajánlott olvasnivaló