Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A hónap végén jön a King’s Quest első fejezete

Epizodikus point’n’click kalandjátékkal tér vissza a Sierra Entertainment.

2015.07.04. 19:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sierra Entertainment főleg a ’90-es években egyike volt a legmeghatározóbb videojáték-kiadóknak. Néhány évvel ezelőtt az Activision magába olvasztotta és úgy tűnt, az egykor szebb napokat megélt név végleg eltűnik a köztudatból. Szerencsére nem így lesz, hiszen a tavalyi gamescomon bejelentették a nagy visszatérést, ráadásul nem is rossz koncepcióval. A kiadó ugyanis elsősorban saját klasszikus játékainak rebootjaira kíván támaszkodni, kiegészítve portfólióját indie stúdiók alkotásaival. A sort hamarosan a ’80-as években indult kalandjáték-sorozat nyitja, július végén megjelenik az új King’s Quest. A point’n’click kalandjáték öt epizódra bontva fog kiteljesedni, de természetesen lehetőség lesz egyben megvásárolni a fejezeteket. Aki előrendeli a játékot, az kap egy extra záró fejezetet is.
„A King’s Quest öt eltérő fejezet gyűjteménye lesz, mindegyik Graham múltjának egy-egy eddig fel nem fedett történetét meséli el. A korosodó Graham király minden fejezetben elmeséli egy kalandját unokájának, Gwendolynnak, a játékos pedig visszarepül az időben, hogy részese legyen a királyság sorsát alakító döntéseknek.” – olvasható a játék leírása.
A King’s Quest első fejezete, az A Knight to Remember július 28-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra. A további epizódok egyelőre nem kaptak premierdátumot. ■

King's Quest
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
King's Quest

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló