Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PC-re késik a Batgirl: A Matter of Family

A készítők előbb gatyába akarják rázni a PC-s változatot, csak azután foglalkoznak a bővítésével is.

2015.07.12. 14:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egyelőre még mindig nincs minden rendben a Batman: Arkham Knight PC-s változatával, a fejlesztők továbbra is dolgoznak a hibák és teljesítménybeli gondok kijavításán. Éppen ezért a konzolokra július 14-én megjelenő Batgirl: A Matter of Family DLC sem fog rá egyelőre megjelenni – ahogyan magának a játéknak az árusítását is leállították.
„Továbbra is a PC-s változat javításán dolgozunk, ez pedig hatással van minden DLC fejlesztésére is. Ez azt jelenti, hogy a Batgirl: A Matter of Family DLC-t nem július 14-én kapják meg azok, akik PC-n játszanak a játékkal. Sajnáljuk a halasztást, de azon vagyunk, hogy minden tartalom megfeleljen a PC-s játékosok elvárásainak. A PC-s kiadás teljesítménybeli problémái továbbra is kiemelten fontosak számunkra, de már készül a játékmenetet érintő legsúlyosabb hibák javítása.” – olvasható a játék hivatalos fórumában.
Hogy az előzményeket elmesélő DLC mikor jelenhet meg PC-re is, egyelőre nem tudni, de várhatóan nem a közeljövőben, hiszen a fejlesztők egyelőre azt sem tudták megjósolni, hogy az alapjáték új (remélhetőleg már rendben működő) kiadása mikor érkezhet meg. ■

Batman: Arkham Knight
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Batman: Arkham Knight

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló