Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dead Island 2 - a Yager válaszol

A stúdió vezetője reagált a Deep Silver tegnapi sajtóközleményére.

2015.07.16. 20:00 | szerző: Sityi | kategória: Játék

Tegnap robbant a bomba, hogy a Deep Silver kiadta az útját a Yagernek, így fejlesztő nélkül maradt a Dead Island 2. Ma a Yager ügyvezető igazgatója, Timo Ullmann a következő közleményt adta ki:
"A Yager elkötelezett a minőségi AAA játékok fejlesztésében. Csapatunk a legjobb keratív és technikai szakemberekből áll, akik egy egységként működnek. Ez a csapat teljes lelkesedéssel fáradozott azon, hogy a Dead Island 2-t egy új minőségi szintre emeljék. Sajnos a Yager és a Deep Silver elképzelései a játékkal kapcsolatban eltérő utat vettek, és ez vezetett a tegnapi döntéshez."
Persze ez nem jelenti azt, hogy a fent említett csapatnak ne volna dolga: a Yager javában dolgozik egy Dreadnought című free-to-play űrcsata játékon, és egyéb, meg nem nevezett új projekteken. ■

Dead Island 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Island 2

hozzászólások (3)

Skorpio90
Skorpio90 2015.07.16. 20:06
Hát kár, mert a Spec Ops: The Line-nal azért a srácok minőséget tettek le az asztalra, és az eddigiek alapján a Dead Island is jópofának tűnt.
GeryG
GeryG 2015.07.16. 20:08
Igen, ez legalább annyira fura lépés volt a kiadó részéről, mint az új Metal Gear Solid alól kirántani a szériát is megálmodó Kojima Productionst...
Sityi
Sityi 2015.07.16. 20:42
A Spec Ops: The Line egy olyan akciójáték, amelyiknek mondanivalója is van. Pont ezért tett rám nagy hatást, amikor végigjátszottam. Sajnálom, hogy bukták a DI2-t, de úgy tűnik, a Deep Silver máshogy képzelte el a folytatást. Pedig - ahogy DS közleményének hírénél írtam - amit láttam, az nem volt rossz. Lehet, a DS-nek nem jött be annyira a "partizva ütjük a zombikat" koncepció.
ajánlott olvasnivaló