25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Frissült a The Technomancer galériája

Büdös bogár bácsiéknál pusztul a rokonság!

Írta: GeryG

Új képek érkeztek a Spiders stúdiójában készülő The Technomancerből. A Marson játszódó sci-fi szerepjátékban egy különös, mágikus képességekkel bíró csoport egyik tagját alakítjuk, akinek saját biztonság érdekében jobb elrejteni valódi kilétét. A vörös bolygón ugyanis nem nézik jó szemmel a technomancereket, akik ezért komoly üldöztetésnek vannak kitéve. Az alábbi képeken a Mars egyik első emberi kolóniájának maradványai tárulnak a szemünk elé. Ahogy az a képeken is látszik, ezek korántsem olyan elhagyatott helyek, mint hinnénk. Legalábbis az a marha nagy pókszabású alien eléggé úgy néz ki, mint akinek belerondítottak a délutáni teapartijába. Szólt is az ízeltlábú haveroknak, akik leginkább túlméretezett garnéláknak tűnnek, hogy egy kicsit rázzák fel a betolakodó humanoidot.
A The Technomancer valamikor 2016-ban fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de várhatóan az idei gamescomon még több részletet is megtudhatunk róla – talán egy pontos premierdátumot is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • The Technomancer
  • The Technomancer
  • The Technomancer
  • The Technomancer

The Technomancer

Platform:

Fejlesztő: Spiders

Kiadó: Focus Home Interactive

Megjelenés: 2016. június 28.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!